2777
2789
عنوان

دوست میگه بهش هیچی نمیگفتی

49 بازدید | 25 پست

با یک پسره درس میخونم اون فرانسه است من ایران .زبان انگلیسی میخونیم ۳ هفته بود پیشرفتمون خوب بود من ازش ۸ سال بزرگترم عکسمو ندیده اصلا بهم گفت با مبلغین مسیحی حرف بزن زبانت سریع باز میشه گفتم مبلغین مسیحی که مسخره ما نیستن بعد گفت با خارجی ها دوست شو چت کن زبانت وا میشه گفتم من حوصله این کارارو ندارم ادم فقط برای ازدواج باید با یکی معاشرت کنه گفت با دیگران انگلیسی صحبت کن فوقش میان ایران میبیننت گفتم من بازی نمیکنم با دیگران ولش کن آخر سر حرصم گرفت گفتم این چیزا بازی نیست فرداش آمد حالش یکم گرفته بود امروز آمد دیدم کاراشو انجام نداده گفتم اگه این روش درس خوندنو دوست نداری بگو من یکی دیگه رو جایگزین کنم .گفت  نه خوبه .آخر درسمون باز گفتم اگه راحت نیستید میخوای من با کس دیگه ای بخونم گفت برو بخون و من صبر میکنم شما کسی رو پیدا کنید من میرم

رفیقم میگه اون حرفا رو میزد اینترنت رو قطع میکردی تا بحث عوض شه میگفتی اختلال اینترنت میگه چرا جوابشو دادی که ناراحت شه اره.مبگه کارش خوب بود نگهش میداشتی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کی گفته آدم فقط برای ازدواج باید با دیگران معاشرت کنه😐 نمیفممت  بقیه جمله هام یکم بد تعریف ک ...

این نظرمه .طی بک عالمه سن به این نتیجه رسیدم معاشرت تو جمع ویا برای رفتن به نمایشگاه اینا خوبه ولی نه هر هفته بری طرفو ببینی. بیمعنیه

خب ۸ سال ازت بزرگتر بود ولش به دوستت بگو به گیر نیست 😂😂😂

دوستم میگه باهاش کل کل نمیکردمی.اخه رفتاراش به نظرم جالب نبود کل اینستامو گشته بود از عکس هایی که گذاشته بودم از کارام هی سوال میپرسید سرش به کار خودش نبود

نمی دونم باز تجربه زیاد ندارم  ولی ب نظرم عیبی نداره

برای من این تجربه جالب نبوده بهم توهین شده سر این موضوع دوست عادی.مثلا باهام قرار گذاشتن ده دقیقه به قرار کنسل کردن .رفتارهای خوبی باهام نشده منم بدم امده .کلا من اهل معاشرت اینطوری نیستم با یکی جور میشم با همون ادامه میدم .الان با ۴ پسر دیگه درس میخونم ولی هیچ کس دوستم نیست .در حد کار قبول دارم .مشکل داشته باشم بپرسم.ولی برو بیام نه اصلا

خب پسرا کارشون اینه  همینو بچسب بهتره چون بقیه بیشتر دوست دارن سرک بکشن

بهش گفتم من منظوری نداشتم گفت شما برید یک نفر دیگه رو پیدا کنید من برام خیلی مهم نبوده این درس خواندن بخاطر شما ماندم .من معذرت خواستم ولی خودشو لوس کرد ومنم کلا کنسلش کردم .