2777
2789
عنوان

دوست میگه بهش هیچی نمیگفتی

| مشاهده متن کامل بحث + 49 بازدید | 25 پست
اه  از اینجور آدما انقد بدم میاد

عکس شناشو برام فرستاده رفیقم میگه تو خارج این چیزا مهم نیست به نظرم اتفاقا مهمه مگه میشه ادم عکس شناشو واسه کسی الکی بفرسته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای من این تجربه جالب نبوده بهم توهین شده سر این موضوع دوست عادی.مثلا باهام قرار گذاشتن ده دقیقه به ...

خب خوبه دیگ حداقل کاریو قبول داری

من فک کردم کلن میگی بده عیبه 

معاشرت کاری اکثرن همینطورن

ولی اینک صمیمی بشی ام چ ایرادی داره مگ اگ بدونی طرف مقابلم آدم خوبیه

عکس شناشو برام فرستاده رفیقم میگه تو خارج این چیزا مهم نیست به نظرم اتفاقا مهمه مگه میشه ادم عکس شنا ...

بعضیا هستن ک کلن این مدلین شاید میخواسته بیشتر باهم‌حرف بزنین خب یا مثلن هیکلشو ب رخ بکشه برات

نمی دونم روابطت باهاش چ شکلیه اگ صمیمی نیستین ن نباید همچین کاری میکرد

بعضیا هستن ک کلن این مدلین شاید میخواسته بیشتر باهم‌حرف بزنین خب یا مثلن هیکلشو ب رخ بکشه برات نمی ...

اصلا صمیمی نیستیم جا خوردم بدم امد رفیقم میگه این فرانسه است ایران نیست سخت نگیر ولی به نظرم زشت بود من که رفیقت نیستم

خب خوبه دیگ حداقل کاریو قبول داری من فک کردم کلن میگی بده عیبه  معاشرت کاری اکثرن همینطورن و ...

خوب من در حد معاشرت کاری می پسندم وگرنه نزدیک شدن برام معنا نداره پسرهای همکارم تو اینستا پیغام میزارن سریع ج میدم ولی باهاشون بیرون نمیرم اصلا حوصله وقت تلف کردن ندارم .اگه اکیپی باشه میرم من خوشگلم بهم اویزون میشن میخوان رفیقشون بشم خوشم نمیاد .فاصله میگیرم

اون گفت دوست پسر پیدا کن؟ فقط گفت معاشرت و چت کن. ولی جدا از چیزی که گفتی حرف زدن و چت کردن با آدم ...

اره ولی من خوشم نمی امد که اون هی تز میداد چون من بهش تز نمیدادم چی کار کنه چی کار نکنه من انقدر بهش نزدیک نبودم رفته بود بالا منبر ول کن نبود منم هی عصبی تر میشدم .اخه ما باهم صمیمی نیستیم که.

اون گفت دوست پسر پیدا کن؟ فقط گفت معاشرت و چت کن. ولی جدا از چیزی که گفتی حرف زدن و چت کردن با آدم ...

خوب چت میشخ کم کم دوست پسر.میگه عکس بده میدی کم کم میبینی درگیرش شدی.منم ادم حساسیم زودم درگیر میشم بعد خوشگلم عکس میدم اویزونم میشن

من واقعا دوست ندارم معاشرت اینجوری بکنم .دوست دارم با یکی جور شم اصلا از این معاشرتهای فراوان مجازی غیر مجازی خوشم نمیاد تو روحیه ام نیست

من ادم مهربونیم هستم توجه زیاد میکنم طرف فکر میکنه خوشم آمده قبلا تجربسو داشتم خوشم نیامده