با یک پسره درس میخونم اون فرانسه است من ایران .زبان انگلیسی میخونیم ۳ هفته بود پیشرفتمون خوب بود من ازش ۸ سال بزرگترم عکسمو ندیده اصلا بهم گفت با مبلغین مسیحی حرف بزن زبانت سریع باز میشه گفتم مبلغین مسیحی که مسخره ما نیستن بعد گفت با خارجی ها دوست شو چت کن زبانت وا میشه گفتم من حوصله این کارارو ندارم ادم فقط برای ازدواج باید با یکی معاشرت کنه گفت با دیگران انگلیسی صحبت کن فوقش میان ایران میبیننت گفتم من بازی نمیکنم با دیگران ولش کن آخر سر حرصم گرفت گفتم این چیزا بازی نیست فرداش آمد حالش یکم گرفته بود امروز آمد دیدم کاراشو انجام نداده گفتم اگه این روش درس خوندنو دوست نداری بگو من یکی دیگه رو جایگزین کنم .گفت نه خوبه .آخر درسمون باز گفتم اگه راحت نیستید میخوای من با کس دیگه ای بخونم گفت برو بخون و من صبر میکنم شما کسی رو پیدا کنید من میرم
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
خب خوبه دیگ حداقل کاریو قبول داری من فک کردم کلن میگی بده عیبه معاشرت کاری اکثرن همینطورن و ...
خوب من در حد معاشرت کاری می پسندم وگرنه نزدیک شدن برام معنا نداره پسرهای همکارم تو اینستا پیغام میزارن سریع ج میدم ولی باهاشون بیرون نمیرم اصلا حوصله وقت تلف کردن ندارم .اگه اکیپی باشه میرم من خوشگلم بهم اویزون میشن میخوان رفیقشون بشم خوشم نمیاد .فاصله میگیرم
اون گفت دوست پسر پیدا کن؟ فقط گفت معاشرت و چت کن. ولی جدا از چیزی که گفتی حرف زدن و چت کردن با آدم ...
اره ولی من خوشم نمی امد که اون هی تز میداد چون من بهش تز نمیدادم چی کار کنه چی کار نکنه من انقدر بهش نزدیک نبودم رفته بود بالا منبر ول کن نبود منم هی عصبی تر میشدم .اخه ما باهم صمیمی نیستیم که.