2777
2789
عنوان

عکس رنگی از لوله های رحم

274 بازدید | 15 پست

سلام چن ماهه اقدامم ، پلی کیستیک هم هستم ،چن سری هم دارو خوردم اما باردار نشدم الان دکتر عکس رنگی رحم نوشته ، اگه لوله هام بسته باشه چجوری باز میشه فقط با عمل؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما انجام دادی؟ چندم سیکل باید برم؟

ارهدانجام دادم دوسال پیش اتفاقا یه تاپیک با کار بری قبلیم زده بودم در موردش کامل همه خیلی دوست داشتن الان خیلی یادم نیست فقط حتما با بیهوشی برین چون دردش خیلی بده من خودم باب یهوشی بود هیچی نفهمیدم خداروشکر ولی قبلیا که بدون بی هوشی بودن جیغاشون هنوز یادمه از اتاق زایمان بد تر بود مخصوصا اونایی که واژیمونیسم بودن یا گرفتگی داشتن افراد بدون درد یا کم درد هم بود بسته به بدن بود خلاصه یادم نیست چندم مروزی که قرارهب رین زنگ بزنین خودش میگه فکر کنم یه هفته بعد پریودی بود یادم نیست دقیقا

فرق داره باچی انجام بدن برات؟ مگه چند مدل دستگاهه؟

من ۲ بار انجام دادم اولی با بیهوشی بود که فهمیدم یکیش بستس . دومی رو همینجوری انجام دادم . کاتتر یه وسیله ای هست مثل بادکنک اون تو باد میشه جا باز میکنه که درد کمتر بشه . من در حد فریاد نبودم ولی درد دلشت که کلا ۱۰ دقیقه طول میکشه 

الهی شکر ایشالا یه نینی خوشکل و سالم بیاری به دنیا برای منم دعا کن مادر بشم

مرسی از دعات عزیزم . حتما وقتش بشه و خدا بخواد یه جوری میشه که ندونی . بهترین راه استرس نداشتن و چک نکردن هرماهه . من یکسال هر ماه منتظر بودم ولی ماهی که دیگه بیخیال بودم و مسافرت بودم شد