2777
2789
عنوان

نیش زبون مادر

347 بازدید | 59 پست

مستاجر بودیم مامانم گفت بیایین یه طبقه از خونه ما بشینین اجاره خیلی رفته بالا پول جمع کنین. حالا خر شدم ی لحظه گفتم اذیت نمیکنه و اومدم. میدونستم زبونش تنده. 

حالا هرچی چیشه میگه خونه دادیم منت میذاره تهمت و هرحرف زشتی بگی پیش من پشت سر به شوهرم میزنه. موندم چیکارکنم نمیشه ام به این زودی بریم آبرومون میره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گن مادرم با زبونش اصلا نمیرنجونه مارو و اصلا بد شوهرامونو پیش ما نمیگه

ولی تا دلتون بخواد مادر شوهرم زبونش نیش داره و غیر قابل تحمله

شوهرم میخواست خونه دو طبقه بخره یه طبقشو بده به مادرش من قبول نکردم اصلا

مادر من با اینکه فرشته اس کلا خیلی مهربونه ، من خونه طبقه پایینی شون مستاجر زندگی کردم در عرض یسال پ ...

من چرااا این خریت رو کردم. راضی ام ده ملیون اجاره میدادم اما نمیومدم. حالم بهم خورده سر دوماه. هرچی میشه فحش نفرین منت

گن مادرم با زبونش اصلا نمیرنجونه مارو و اصلا بد شوهرامونو پیش ما نمیگه ولی تا دلتون بخواد مادر شوهر ...

مادر شوهر باز از خون خودت نیست زیادم ازش انتظار محبت نداری

ولی مادر خودت اینجوری بود تحمل نمیکردی. یکبار نشد دست نوازشش رو سر من و خواهرم باشه. جونش برای پسرش میره ولی

من چرااا این خریت رو کردم. راضی ام ده ملیون اجاره میدادم اما نمیومدم. حالم بهم خورده سر دوماه. هرچی ...

عزیزم فکر کنم به خاطر حرف و حدیث طایفه ی شوهرت فعلا باید تحمل کنی

اگه از اونجا بری میشه سرکوفت برا خودت

من چرااا این خریت رو کردم. راضی ام ده ملیون اجاره میدادم اما نمیومدم. حالم بهم خورده سر دوماه. هرچی ...

خدا کمکت کنه ، شوهرم تنبلی میکرد و اجاره شو قبض هاشونو فلان به موقع پرداخت نمیکرد یا مثلا خونه یه ذره صدامون بلند میشد و ... میدیدی من موندم وسط با کلی اظطراب

مادر شوهر باز از خون خودت نیست زیادم ازش انتظار محبت نداری ولی مادر خودت اینجوری بود تحمل نمیکردی. ...

چی بگم عزیزم

انشاءالله که قلبش نسبت به شما رئوف بشه و رفتاراش درست بشه

خدا کمکت کنه ، شوهرم تنبلی میکرد و اجاره شو قبض هاشونو فلان به موقع پرداخت نمیکرد یا مثلا خونه یه ذر ...

منم داعم تو اضطرابم الان اصلا خوابم نمیبره دوتا قرص سردرد خوردم. یه کوچولو خورد به چراغ ماشین داداشم هیچی ام نشد برگشته میگه ماشین بیچاره رو تصادفی میکنه. یسره تو مرز سکته ام از دستشون. ینی یه چراغ ماشین گل پسرش از کل هیکل من بیشتر ارزش داره براش