2777
2789

اینجا پیام دادم چون قفل بود مادر شوهرت خب تا الان چرا چیزی نگفته منم بچه شوهرم اصلا شبیه اش نیست زنشم خیانت کرده هم زمان با  چند نفر ولی کسی جرات نمیکنه بگه برن ازمایش من دلم میخواد البته میترسم ی مدت خواهرشوهرم همش میگفت چقد پسر شبیه داداش بزرگمه یعنی عموی بچه بعدا گفتن نگه زشته بعد که بچه من ب دنیا اومد الکی میگن چقد اینا شبیه ان ولی اصلا شباهت ندارن از ی طرف دلم میسوزه از ی طرف ازش بدم میاد چون با منم زندگی میکنه 

یه صلوات برای آرامش و شاکر بودنم به همه چیزایی که هست و دیگه نمیشه تغییرش داد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا پیام دادم چون قفل بود مادر شوهرت خب تا الان چرا چیزی نگفته منم بچه شوهرم اصلا شبیه اش نیست زنش ...

چراعزيزم همه ميدونن اين قضيه رو ولي چون برادرزاده مادرشوهرمه ميگه بخاطر ابروم چي بگم بعدم من اونجا مطرح كردم اروم شم مثل وحشيا حمله كردن😂قفل كردم الانم نميشه پاكس كنم ميبيني فقط ادم كنجكاوميشه مطمين شه بعدشم من خواهرشوهرتم ميگن موقع ارث خودمون اينكاروميكنيم كه هنوز من ميگم نه گناه داره

اینجا پیام دادم چون قفل بود مادر شوهرت خب تا الان چرا چیزی نگفته منم بچه شوهرم اصلا شبیه اش نیست زنش ...

منم خيلي ازش بدم مياد وازاينقضيه خيلي غصه ميخورم يه سره ميكم خدايا مهرشى به دلم بنشون

منم خيلي ازش بدم مياد وازاينقضيه خيلي غصه ميخورم يه سره ميكم خدايا مهرشى به دلم بنشون

اره منم چند بار تاپیک زدم همه دعوام کردن

یه صلوات برای آرامش و شاکر بودنم به همه چیزایی که هست و دیگه نمیشه تغییرش داد
چراعزيزم همه ميدونن اين قضيه رو ولي چون برادرزاده مادرشوهرمه ميگه بخاطر ابروم چي بگم بعدم من اونجا م ...

تو اگه گناه حالیت بود که به بچه ی طفل معصوم تهمت نمیزدی... بچه ی خودت هم بود و گیره یه نامادری مثل خودت می افتاد قبول میکردی که به بچت همچین تهمتی بزنن؟؟؟؟؟؟

چوبش رو میخوری..  مطمئن باش. خدا جوابت رو میده...

شمایی که بی جهت و ندونسته نظر میدی‌،یا ریپلای میکنی..لطفا اول فکر کن بعد نظرتو بده.😌😌😌
تو اگه گناه حالیت بود که به بچه ی طفل معصوم تهمت نمیزدی... بچه ی خودت هم بود و گیره یه نامادری مثل خ ...

من نمیدونم بعضیا چطور میخوان اون دنیا جواب خدا رو بدن…

بقول یه دوستی میگفت چوب خدا صدا نداره وقتی هم بزنه دوا نداره…استارتر مواظب باش!

من نمیدونم بعضیا چطور میخوان اون دنیا جواب خدا رو بدن… بقول یه دوستی میگفت چوب خدا صدا نداره وقتی ه ...

بعضی ها اگه از اون دنیا می‌ترسیدند به یه بچه ی بی پناه که تهمت کثیف نمی‌زدند..  استارتر باید مواظب باشه این دنیا جواب پس نده .. 

زمین گرده .. مواظب باش چی داری میگی و قضاوت میکنی 🤞

خدا همچین میکوبدت زمین تمام استخون هات خورد میشه.. چون بچه نداری نمیفهمی من چی میگم... البته خدا کنه که بچه دار نشی .‌ طفلی اون بچه ای که مادرش تو باشی... به دنيا نیاد بهتره.

شمایی که بی جهت و ندونسته نظر میدی‌،یا ریپلای میکنی..لطفا اول فکر کن بعد نظرتو بده.😌😌😌