2777
2789
عنوان

مزاحم خیابونی 😮‍💨

161 بازدید | 10 پست

سرشب با شوهرم بحثمون شد؛از خونه رفت بیرون؛ 

پسرم 9 ماهشه خیلی بهانه می گرفت،

آماده شدم گفتم تا پارک سر کوچمون ببرمش تا ازین حال و هوا بیاد بیرون،

کلا وقتی یکی ازم ناراحته حالم خیلی داغون میشه، توی فکر بودم پسرمو بغل کردم و از همون کوچه همیشگی رفتم؛وسط کوچه که رسیدم متوجه شدم یه موتوری داره خیییلی بهم نزدیک میشه تا سرمو برگردوندم لباسمو گرف؛منم جیغ کشیدم پسرم خیلی ترسید اونم زد زیر گریه،

موتوریه گازو گرفت و رف، منم فقط با صدای بلند فحشش دادم

هنوزم که یادم میاد بدنم می لرزه،متاسفم واسه همه اون بی شعورایی که به هیچی رحم ندارن😓😓 

خدالعنتشون کنه نسل اینا هنوز منقرض نشده 😐

کاربر اقام اهای ملتهر دقیقه به اندازه یک ساعت می گذردهر ساعت به اندازه یک روزهر روز به اندازه ابداما من به اندازه ابد و یک روز برای تو منتظر خواهم ماند😔😪😔مجازی ثابت کرد، میشه کسیو ندید ولی دلتنگش شُد😔🙋‍♂️خدایا شکرت بابت همه چی ک بزرگترین نعمت رو بهم دادی همینک تنم سالمه خدایا شکرت...تا فهمید خریدار واقعی ام گرون شدکسی که واسه بقیه مفت نمی ارزید 💔💔💔:)جدیدا جواب خوبی بدیهنه فورا ولی حتما :)اگ میخوای آرامش رو از خـودت بگیری دلبســته آدمـای بی لیاقت شـو!!!‏از هيچ كس هيچ چيزی بعيد نيست، حتی همونی كه الان از ذهنت گذشت :)‌برای هرکی هم سفره ی دلمونو باز کردیمهم خودش خورد هم واسه بعضیا برد :

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امیدوارم یروز منقرض بشن🙏

میشن چوبش میخورن فک نکرد با بچه ای بخوری زمین خدا نکرده

کاربر اقام اهای ملتهر دقیقه به اندازه یک ساعت می گذردهر ساعت به اندازه یک روزهر روز به اندازه ابداما من به اندازه ابد و یک روز برای تو منتظر خواهم ماند😔😪😔مجازی ثابت کرد، میشه کسیو ندید ولی دلتنگش شُد😔🙋‍♂️خدایا شکرت بابت همه چی ک بزرگترین نعمت رو بهم دادی همینک تنم سالمه خدایا شکرت...تا فهمید خریدار واقعی ام گرون شدکسی که واسه بقیه مفت نمی ارزید 💔💔💔:)جدیدا جواب خوبی بدیهنه فورا ولی حتما :)اگ میخوای آرامش رو از خـودت بگیری دلبســته آدمـای بی لیاقت شـو!!!‏از هيچ كس هيچ چيزی بعيد نيست، حتی همونی كه الان از ذهنت گذشت :)‌برای هرکی هم سفره ی دلمونو باز کردیمهم خودش خورد هم واسه بعضیا برد :

عزیزم پسرت هم ترسیدشب تنهایی جایی نرو یه کارتون براش میزاشتی

فیلم و کارتون اصلا علاقه نداره نگاه نمی کنه؛ولی اره بهتر بود نبرمش هر چند ما منطقه شلوغی زندگی می کنیم و فکر نمی کردم این اتفاق بیفته😮‍💨 

دقیقا آدما از هر نظری گرسنه تر شدن؛مالی جنسی

خونه خواهرم چند روز پیش به عنوان مامور اومدن کلی طلا و دلار سرقت کردن جلوی خودشون جلوی خودش و شوهرش

الانم آگاهی دنبال دزدان

@__mahyar

احساس می کنم این جور مواقع عقلشون دست شیطانه فقط به لذت و هدف خودشون فک می کنن

عقلی ندارن ک شیطان بخاد دستش بگیره  ،