2777
2789
عنوان

گوشی چی بخرم

158 بازدید | 13 پست

دوستان میشه راهنمایی کنید گوشی قیمت مناسب چی بخرم من خودم a10s دارم میخوام عوض کنم چون هنگ میکنه گوشی قیمت معمولی و خوب چی پیشنهاد میدید نمیخوام حالا شاخ باشه درحد معمول که از مد هم فعلا نیفته 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوشیم شیائومی پوکو ایکس تری هست عالیه از همه لحاظ ظاهرشم قشنگه ۷ تومن خریدم

منم شنیدم تعریفشو از دوربینش راضی عستی من دوربین گوشیم خیلی مهمه واسم 

واسه خوشبختیمون ی صلوات مهمونم کنید 💚کاربری سوممه به لطف نی نی یار جونا😁مربی آینده باشگاه بدنسازی 💪.  قلب من به عشق پرسپولیسم میتپد❤️#تا ابد قرمزززز💪❤️

حدود قیمت که میتونی خرج کنی بگوو

ولی سامسونگ از شیا ئومی بهتره

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم
حدود ۸ تا ۱۰ تومن 

من برادرم a50 داره راضیه حدود شش میلیون

ولی با این پول بالاش هم میتونی لخری

اگع کیفیت میخوای چندسال بدون خرابی استفاده کنی سامسونگ بخرر

دیجی کالا قسمت نظرات کالا میتونه کمکت کنه هر موبایلی بخوای خریدار ها نظراتشون نوشتن خیلی کمک کنندس

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم
من برادرم a50 داره راضیه حدود شش میلیون ولی با این پول بالاش هم میتونی لخری اگع کیفیت میخوای چندسا ...

یه دنیا ممنونم از راهنماییت عزیزم حتما میرم نگاه میکنم خیلی محبت کردی .