2777
2789

میگم کسی سرویس قابلمه هوم استار یا جی اس اف داشته؟کدومش بخرم هوم استار میگه ۵۸۰۰ ، جی اس اف ۴۸۰۰ قشنگ سر گردنس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اومدم ی خاردارببینم😂😂😂

من جی اس اف دارم ۴ساله زیردستمه اخ نگفته .گرانیتشو خریدم .داخلشو اسکاچ نرم میزنم پشتشو سیم ظرفشویی .انگار همین الان از جعبه در اوردی.فقط ازاون مدل بگیر ک تهش مدل شعله پخش کنه اهنیه .

میشه برای شادی روح مامانم ی صلوات بفرستید؟😢
اومدم ی خاردارببینم😂😂😂 من جی اس اف دارم ۴ساله زیردستمه اخ نگفته .گرانیتشو خریدم .داخلشو اسکاچ نر ...

اسی منظورمو گرفتی تهش چ مدلیه؟شیار خالی نداشته باشه لبه هاشو کفش مدل اهن پهن و قطر دار باشه .ازاون مدل کف ساده ها بگیری درجا ب بدنه ی قابلمه رد شعله میمونه.موقع خرید تاکید کن درصورت نموندن رد شعله نگه میدارم .تو فاکتورت بنویسه با ضمانت میدم اگ رد شعله موند ب بدنه یا تغییر رنگ داد بعدازاستفاده ی اول پس میگیرم

اسی منظورمو گرفتی تهش چ مدلیه؟شیار خالی نداشته باشه لبه هاشو کفش مدل اهن پهن و قطر دار باشه .ازاون م ...

دوستم فیکشو خریده بود و پول اصلی رو داده بود بعداز ازدواج همون بار اول ک استفاده کرده بود هم بیرونش زرد شده بود هم جای شعله ب بدنه مونده بود کل سرویس رو تعویض کرد و اصلیشو طرف پیداکرده بود براش فرستاده بود 

ی سرویس کامل رنگ نسکافه اییشو خریدم ک هنوز تو کارتنه .دم دستی خودم این عکسی ک فرستادمه دوتا قابلمه و ی ماهیتابه گرفتم.والا فروشنده اشنادراومد اون خودش گفت اصله.ب کف قابلمه ها توعکس دقت کن کفش باید اینجوری باشه میگن اصلیش اینجوریه فیکش مثتفلون ساده اس و قطر اهنی یافلزیه رو نداره