2777
2789
عنوان

عاشق پسری که بزرگتره

553 بازدید | 24 پست

من عاشق پسر خالمم که ۱۰ سال ازم بزرگتره 

نمیدونم اون دوستم داره یا نه ولی پسر خوبیه با خداس ، به هیچ دختری نگا نمیکنه ، اما همیشه زل میزنه به من روم غیرتی میشه 

جذاب هم هست ،قدش ۱۹۰ ، ته ریش داره ، غیرتی بد جور ، چشم و دل پاک 

واقعا دارم دیوونه میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیخواد دیوونه بشی

بخوادت و دوست داشته باشه رسما میاد جلو یا حداقل ی رفتاری نشون میده ک مطمئنت کنه

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

حالا نمیخواد دیوونه شی

من خودم از مرد "غیرتی" خوشم نمیاد

از وقتی فیلم ملی و دیدم و این همه خبر دختر کشی و زن کشی با داس و تفنگ و چاقو ک همش از سر "غیرت" بوده ترجیح میدم این کلمه رو واسه شوهرم دیگه استفاده نکنم

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!

اگ 12 سالتونه  واسه دختر 12 ساله خیلی زوده اینا ، اونم شاید حس برادری داره بهتون ، بازم صبرکنید بزرگتر شدید نظرتون همین بود و اونم علاقمند بود همه چیز جور میشه ، فعلا درستون رو بخونید

ایشالا ب هم برسید اونم نمیدونه؟

هعیی عزیزم ما ۵ ساله همکلاسی هستیم و جفتمون مذهبی هستیم چند ماه چیش باهم تو یه گروه بودیم و خیلی به هم نزدیک بودیم و حتی بعد ۵ سال بهم زنگ زد و خیلی باهان خوب بود 

گروهمون قرار بود عوض بشه من بهش گفتم گفتم سلام ببخشید من از همون ترم اول بهتون علاقه دارم توروخدا سو تفاهم نسه اگه نیگم برا اینه که اموم بشه برام امیدوازم وجدانتون اجازه نده به کسی بگید 

اون بهم گفت سلام نه خواهش  میکنم اصلا جایی بحث نخواهد شد نگران نباشید 😔😔😔الان ۶ ماهه میگذرع و ازش دورم دلم گرفته اصلا نمیتوتم کسی دیگه رو دوس داشتم چند ماه بعدش یکی از ترم بالایی ها خواست باهم اشنا بشیم به قصد ازدواج اما رد کردم منتظرشم همش  دعا میگنم 

هعیی عزیزم ما ۵ ساله همکلاسی هستیم و جفتمون مذهبی هستیم چند ماه چیش باهم تو یه گروه بودیم و خیلی به ...

ایشالا جور بشه گلم یکی از کاربرا اینجا داستانش شبیه شما بود گفت نمیدونم چله چی گرفته و جواب گرفته ایشالا توام جواب بگیری اگه میخوای تگش کنم