2777
2789
عنوان

دوستانی که این ماه اقدام به بارداری کردن بیاین ببینم چیا بخوریم

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 27 پست
انشالله. شماهم همینطور. ینی ممکنه چند روز دیگه بیبی چک بزنم مثبت شه؟ 😢

ممنون ان شاءالله...یکی از دوستام میگفت فقط آزمایش خون انجام داد بی‌بی چک نشون نداده بود 

برای همه ی دلها دعا کنین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخی...من خودم دوبار سقط داشتم ...خب دلیلش چی بود بچه ی ۱۸ روزه طفلی؟؟؟

٣٧ هفته بودم حركتش كم شد اكسيژن بهش نرسيده بود 

احتمال دادن توي چرخيدن سرش زير تنش گير كرده باشه 

١٨ روز ان آي سي يو بود بعد از دست دادمش

ممنون ان شاءالله...یکی از دوستام میگفت فقط آزمایش خون انجام داد بی‌بی چک نشون نداده بود 

نمیدونم والا خیلی دلهره دارم. دلم نمیخواد مثل بقیه سر باردار شدن اذیت بشم. کاش همین بار بشم

٣٧ هفته بودم حركتش كم شد اكسيژن بهش نرسيده بود  احتمال دادن توي چرخيدن سرش زير تنش گير كرده با ...

خدا کمکت کنه گلم...متاسفم ...دکترای الان هم خنگ شدن ...ان شاالله بزودی مامان شی و بچتو بغل کنی

برای همه ی دلها دعا کنین
ممنون عزيزم همچنين شما ماه چندم اقدامي 

من همیشه تو اقدامم..🤣🤣بعد از سقط دومم بخاطر کرونا نرفتم دکتر تا ماهه قبل که رفتم و کلی آزمایش و اینجور چیزا داد...برای همین‌خیلی امید دارم توکل بر خدا 

برای همه ی دلها دعا کنین
ویتامین ها هم سعی میکنم بخورم ...شما این ماه توی اقدام هستین؟؟

نه فعلا رفتم پایگاه بهداشت که برام پرونده باز کنه اون برام ازمایش قبل بارداری ام نوشت که فردا پسفردا انجام میدم بعد به امید خدا اقدام کنم.البته من قبلا سابقه تیرویید داشتم اگه نرمال بود اقدام میکنم

شکرت خدا❤
نه فعلا رفتم پایگاه بهداشت که برام پرونده باز کنه اون برام ازمایش قبل بارداری ام نوشت که فردا پسفردا ...

ان شاءالله که خیره...خدا کمکت کنه...دوستای منم تیروئید دارند و باردار شدن ..قرص هم میخورن 

برای همه ی دلها دعا کنین