2777
2789
عنوان

جشن آرمه داری و سیسمونی میشه لطفاً بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1207 بازدید | 49 پست
چرا خودت رو دردسر میدی، به بهانه کرونا اصلا جشن نگیر  با اعصاب راحت اتاق بچه رو بچین و از بارد ...

خودمم نظرم همینه مامانم میگه به دلم هست میگم مادر اینجوری هم خرج کناره هم آرامش بیشتر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم شیرازیم اتفاقا رسم داشتیم همه این ها رو ولی من هیچ کدوم انجام ندادم ،مامانم هم کوفته و طلا و کتلت و کشک بادمجون و کلی میوه و اینا برام اورد منم مادرشوهرم طبقه بالا بود گفتم بیاد پایین دور هم خوردیم و تمام شد ول کن این رسم‌های الکی 

منم شیرازیم اتفاقا رسم داشتیم همه این ها رو ولی من هیچ کدوم انجام ندادم ،مامانم هم کوفته و طلا و کتل ...

چقدر خوب 

حتما به مامانم پیام هاتون نشون میدم که خیالش راحت بشه که همه این روزا همین کارو میکنن

بیچاره مامان ها هم دختر بده هم جهیزیه هم سیمونی هم کلی خوراکی و طلا

والا بخدا همینه من مادرشوهرم اینقدر که مامانم اینا زحمت کشیدن و پول دادن نداده تا الان چون همه هرجا شوهرم کرده از اولش فقط اونا کادو دادن حالا مامانم همش داره مارو ساپورت می‌کنه 

چقدر خوب  حتما به مامانم پیام هاتون نشون میدم که خیالش راحت بشه که همه این روزا همین کارو میکن ...

اره اتفاقا من قبل کرونا بود،من حتی جهیزیه هم نشون ندادم شب عروسی اومدن دیدن ،مادرشوهرم گفت هرجور راحتی 

مادره منم میگه آرزو دارم 😂 میگم مادر جان به دلخوری هاش نمی ارزه 

بخدا ارهمن مامانم دوران نامزدی برام عیدیز گرفت باورتون نمیشه با اینکه نیومدن دایی و خالم ولی کلی حرف در اومد ماهم گفتیم برین دست خدا ولی همین که دارن میسوزند خیلی خوبه

اره اتفاقا من قبل کرونا بود،من حتی جهیزیه هم نشون ندادم شب عروسی اومدن دیدن ،مادرشوهرم گفت هرجور راح ...

منم جهیزیه نشون ندادم هرکس اومد خونمون خودش دید  هرکس هم نیومد که هیچی