2777
2789

سلام خواهرا خوبین ؟

من الان باردارم و به کمک و هم فکری تون خیلی نیاز دارم 

بطور خلاصه تعریف میکنم 

ما توی شیراز رسم داریم موقعی که دختر فرزند اول حامله میشه داخل هفت ماهگی براش جشن می‌گیریم و فامیل دعوت میکنیم بیاین تا بقیه ش براتون تایپ کنم راهنماییم کنین

ما هیچ رسمی نداریم😐

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا مشکل من اینجاست که ما با خانواده مادریم یکم مشکل داریم چون پدر بزرگم فوت شده و مادربزرگم بین بچه هایش فرق می‌ذاره و دلش نمی‌خواد همه بچه هایش دور هم باشن بخاطر همین هیچکس رفت و آمد نداره مگر یکی از دایی هام با ما

چرا هفت ماهگی چرا 1 ماهگی نه با دو ست 3 یا 4 چرا 7

چون دیگه میخوان مطمئن شن که بارداری سالمی رو داره و بچه سالم هست و جنسیت معلوم شده، و دور از جون از مرحله سقط و... گذشته 

دختر عموم باردار بود چهارماهش بود، امروز مادرش می گفت طفلکی جنین ایست قلبی کرده و باید سقط کنیم، ما می خواستیم براش ویارونه ببریم که این طور شده، من خودم رفتم تو هشت ماه کل فامیل دارن تند تند میارن