2777
2789
عنوان

این رنگ مو قشنگه دوباره بزارم+عکس📷

| مشاهده متن کامل بحث + 1615 بازدید | 62 پست

دوباره بزار اقاااا

خدایا من به تو ایمان دارم شکرت به خاطر همه چی❤️🥰❤️ خدایا خودت به همه کمک کن حاجتای قلبارو بده❤️❤️ عزیز دل مامان امروز تاریخ ۱۴۰۳/۲/۳قلبتو دیدم تاپ تاپ می‌زد خداااایا شکرت شکرت شکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دو سال پیش بود موهام‌تا دایین گردنم بود قرمز کردم شد، ۳۰۰۰ تومن و ازون موقع دیگه هیچوقت دکلره‌نکردم، به خاطر قیمتش، حالا میخوام برم موهامو طوسی کنم، میدونید قیمتش چنده الان برای موهای تا پایین گوش؟ 

گذاشتم دوستان دفعه آخره

خیلی قشنگه من عاشق این رنگام

خدایا من به تو ایمان دارم شکرت به خاطر همه چی❤️🥰❤️ خدایا خودت به همه کمک کن حاجتای قلبارو بده❤️❤️ عزیز دل مامان امروز تاریخ ۱۴۰۳/۲/۳قلبتو دیدم تاپ تاپ می‌زد خداااایا شکرت شکرت شکرت

من چون چهرم باز میشه دوست دارم ولی هیچی خود موی طبیعی نمیشه

ریشه ش ک درآد مشکی دیگه دوسندارم رنگ مو رو.اما برای تنوع خوبه پودر خوب بذاری خیلی اسیب نمی‌زنه

اگه میشه برای حاجتم یه صلوات بفرست♥️