2777
2789
عنوان

بچه ها میخوام خودکشی کنم

147 بازدید | 15 پست

خیلی احمقم حتی با زدن حرفشم احساس حقارت میکنم ولی خیلی روحم اذیت شده خیلی تلاش کردم نشد ک نشد واقعا از ته دلم احساس غم و ناراحتی دارم

میخوام خودکشی کنم ولی میترسم و این منو بیشتر آزار میده بعضی اوقات وقتی یه درد جسمی دارم قرص هایی که مبخورم رو چندتایی میخورم گفتم شاید به مرور زمان بکشه منو راحت شم

چیکار کنم🖤سرزنش نکنه کسی چون خودم درد دارم ب اندازه کافی

برو پیش مشاور یا مجازی با مشاور حرف بزن

من به تو می گویم که قوی باشی چون دیده ام که تمام مسیرهای درد، به مقصدهای خوبی می رسند و هیچ مسیری خالی از امید نیست. که هیچ شبی بدون ماه و هیچ ماهی، بدون خورشید نیست. :) ___________  حس میکنم از یه سنی به بعد دیگه حوصله گرفتن وایب منفی از آدمای دورمو نداشتم، دیگه به این فکر نکردم رفیقمه کلی خاطره داریم، یا حتی بهش احتیاج دارم فلان جا، انگاری ظرفیت ملاحظه کردنم پر شده، بدون توضیح کنار میذارم و عموما میشم آدم بده، ولی خب اوکیه________به خودت می‌آیی و می‌بینی بیش از آنکه تصور می‌کردی دوام آورده‌ای و با این حال هنوز میلی احمقانه به زندگی داری و حتی با قلبی فرسوده در جستجوی عشق می‌گردی_________

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه مشاور چی میتونه بگه درد من تلاشیه که کردم و به چیزی که خواستم نرسیدم... ممنون از راهنماییت عزیز ...

اگه خودت نمیتونی دردتو التیام بدی اون بهت میگه چجوری این کارو کنی ♥️

من به تو می گویم که قوی باشی چون دیده ام که تمام مسیرهای درد، به مقصدهای خوبی می رسند و هیچ مسیری خالی از امید نیست. که هیچ شبی بدون ماه و هیچ ماهی، بدون خورشید نیست. :) ___________  حس میکنم از یه سنی به بعد دیگه حوصله گرفتن وایب منفی از آدمای دورمو نداشتم، دیگه به این فکر نکردم رفیقمه کلی خاطره داریم، یا حتی بهش احتیاج دارم فلان جا، انگاری ظرفیت ملاحظه کردنم پر شده، بدون توضیح کنار میذارم و عموما میشم آدم بده، ولی خب اوکیه________به خودت می‌آیی و می‌بینی بیش از آنکه تصور می‌کردی دوام آورده‌ای و با این حال هنوز میلی احمقانه به زندگی داری و حتی با قلبی فرسوده در جستجوی عشق می‌گردی_________
چه اتفاقی افتاده که باعث این غم شده؟ چرا میخوای خودکشی کنی؟

واسه یه چیزی خیلی تلاش کردم و نشد

ببخشید ولی احساس میکنم با تمام وجود از خدا متنفرم!کمکم نکرد بدجور دلم گرفت خیلی بد

واسه یه چیزی خیلی تلاش کردم و نشد ببخشید ولی احساس میکنم با تمام وجود از خدا متنفرم!کمکم نکرد بدجور ...

خیلی خوبه که تلاش کردی 

این که به چیزی که میخواستی نرسیدی حتما دلیلی داشته و در آینده خیلی زود یه راه بهتر جلو پات گذاشته میشه

وایسا و تا آخر داستانو تماشا کن زندگی رو امتحان کن

قصد من از پست هایی که میذارم ناراحت کردن شما نیست   لطفا اگر آزرده خاطر شدید حلال کنید ممنونم 

من خودم تو یکی از امتحان های سرنوشت ساز زندگیم مردود شدم

اما خوشحالم که بدون ناامیدی گذشت و اتفاق های قشنگتری برام افتاد

قصد من از پست هایی که میذارم ناراحت کردن شما نیست   لطفا اگر آزرده خاطر شدید حلال کنید ممنونم