2777
2789
عنوان

لطفا خواهشا بیاید همفکری

209 بازدید | 8 پست

دخترم شاگرد اول دبستان وراهنمایی بوده .تمام رشته هارو امتیاز الف آورده معدلش بالاست ۱۹،۸۰شد .الان میگه میرم نقشه کشی .آخه عاقبت نداره .دوتا داداشام وخواهرزاده ام که دانشگاه دولتی بانمرات عالی لیسانس گرفته همین رشته بودن .داداشام راننده ماشین سنگین شدن .خواهرزاده م منشی درمانگاه ،اونا شهر بزرگی هستن .کار پیدا کردن این نمیدونم چکارکنم .آخه تواین زمونه الکی درس خوندن که نمیشه من خودم ارشد دارم شاغلم این لج کرده میگه یابرم شهر دور پیش دایی ها ومادربزرگم فتو گرافیک بخونم یا همین رشته

فتو گرافیک بهتره ها

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی بذار رشته ای که دوس داره رو بره

بعدا واسش حسرت میشه

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙
فتو گرافیک بهتره ها

میدونم تو شهرمون نیست .میگه برم اون شهر که مادرمن یه زن فرتوت بیمار بی اعصابه دونجا برم مدرسه .شهربزرگ کی ببره کی بیاره کی غذا به موقع بده نمیشه آخه

ولی بذار رشته ای که دوس داره رو بره بعدا واسش حسرت میشه

اول گفت فتو گرافیک شهر بزرگ که ۶ساعت فاصله داره باهامون ،خونه پدرمن .بعد گفت گرافیک جفت خونه خودمون ۵دقیقه راهه گفتم باشه ،باز گفت نقشه کشی ..البته هردفعه بعداز اینکه از باشگاه پیش دوستاش می اومد نظرش عوض میشد

دخترم تا آبان ماه نقشه کشی خوند ،بعد از یه جریان که پیش اومد تو مدرسه شون گفت میرم ریاضی وفیزیک .بااداره و دبیرستان هماهنگ کردم الان بامعدل ۱۹ میره ۱۱ام ریاضی .