2777
2789

من دیدم کسایی که یکی اوردن و پشیمونن که کم اوردن. خودم اوایل ازدواج متنفر بودم بعد از ۴ سال تصمیم گرفتم بچه دار شم‌و بعد ۶ سال به سختی باردار شدم الانم ارزومه یکی دیگه خدا بهم بده از اینکه ت  سن بالا تنها باشم وحشت دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درکل گفتم عزیزم برنامم همینه هیچوقت بچه دار نشم

خب اسی پرسیده پشیمون شدید یا ن شما هنوز ب اون موقعیت نرسیدید پس

❤️دوست مهربونم میتونی با قلب پاکت برای منم دعا کنی🙏تویی ک صلوات برام فرستادی و لایکم کردی انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥰
من دیدم کسایی که یکی اوردن و پشیمونن که کم اوردن. خودم اوایل ازدواج متنفر بودم بعد از ۴ سال تصمیم گر ...

منم از پیری میترسم

ولی دلم نمیخواد سبک زندگی الانم عوض شه

به خاطر همین نمیتونم تصمیم قطعی بگیرم

من دیدم کسایی که یکی اوردن و پشیمونن که کم اوردن. خودم اوایل ازدواج متنفر بودم بعد از ۴ سال تصمیم گر ...

تو سن بالا بنظرم همه تنهان 

اونی ام ک ۴ تا داره بازم تنها میمونه 

مگه ما چقدر میتونیم بریم پیش مامان باباهامون ک از بچه هامون انتظار داریم؟

❤️دوست مهربونم میتونی با قلب پاکت برای منم دعا کنی🙏تویی ک صلوات برام فرستادی و لایکم کردی انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥰
منم از پیری میترسم ولی دلم نمیخواد سبک زندگی الانم عوض شه به خاطر همین نمیتونم تصمیم قطعی بگیرم

پشیمون میشی مطمن باش

اگه تازه ازدواج کردی و سنت اجازه میده دوسال صبر کن خودت کم کم کمبودشو حس میکنی

منم تو همین سن ها هستم ولی از اینکه تصمیم قطعی بگیرم میترسم

ببین من خیلی دیدم که پشیمونن تو سن بالا

خیلیام بچه دارنشدن بعد برا اینکه دهن مردم باز نشه میگن خودمون نخواستیم

اما در کل این یک تصمیم شخصیه و به خودتون دو نفر برمیگرده

تا کی بگردی و خوش بگذرونی؟یه جایی دیگه خسته میشی میشینی سرجات

من خودم شخصا دوست دارم سر پیری که پدر و مادر و بقیه نیستن بچه هام انگیزه زندگی کردن باشن برام

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
تو سن بالا بنظرم همه تنهان  اونی ام ک ۴ تا داره بازم تنها میمونه  مگه ما چقدر میتونیم بر ...

دقیقا

شوهرمم همینو میگه

میگه اگه نداشته باشیم یه درده

ولی اگه داشته باشیمو و نیان خیلی سخته

منم از پیری میترسم ولی دلم نمیخواد سبک زندگی الانم عوض شه به خاطر همین نمیتونم تصمیم قطعی بگیرم

چن ساله ازدواج کردین؟؟

معمولا بعد مدتی خود ب خود کمبود بچه تو زندگی احساس میشه

ببین من خیلی دیدم که پشیمونن تو سن بالا خیلیام بچه دارنشدن بعد برا اینکه دهن مردم باز نشه میگن خودم ...

من باز ته دلم میگم بچه هم بد نیست

ولی شوهرم اصلا دوست نداره

چون همش تو سفر و رستوران و تئاترو ... اینا ایم

بچه بیاد نمیشه

هن این زندگیو دوست دارم

همه بچه داشتن

ولی دو سبک خیلی خیلی متفاوته نمیدونم چیکار کنم

وقت وقت تلف کردنم ندارم باید زود تصمیم بگیریم

تو سن بالا بنظرم همه تنهان  اونی ام ک ۴ تا داره بازم تنها میمونه  مگه ما چقدر میتونیم بر ...

شما ماهی یکبارم که بری  فرق داره با کسیکه هیچ وقت در خونش باز نمیشه

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر