2777
2789
عنوان

ی سوال بیاید ی لحظه

96 بازدید | 14 پست

پدرم برای بهمن میخواد بره شانگهای چین بنظرتون منم برم باهاش ؟چون اگه برم مجبورم همه جاهارو تنها برم تا تو دست و پاش نباشم بنطراون اینجوری خوش میگذره یا کسل کننده میشه فک نکنمم جای خیلی خاصی داشته باشه خود شهر

حتما برو،از اون رشته بلندا ک تو کاسه است بخور و بیا اینجا بگو چ مزه ای بود😌عاشق اونام

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما برو،از اون رشته بلندا ک تو کاسه است بخور و بیا اینجا بگو چ مزه ای بود😌عاشق اونام

از اونا قبلا خوردم با مال ما خیلی فرق داره فقط ۱۰تا بسته از این ادویاها داره دلم خواست الان😂

کسل کننده میشه چین کشور قشنگیه ولی وقتی زبونشون رو خوب نمیفهمی نمیتونی ارتباط بگیری چون ظاهرتم متفا ...

اره از این لحاظم بده ولی کتاب پدرمو چندوقته دارم میخونم ی۲۰۰تا لغتی یادگرفتم 

اره از این لحاظم بده ولی کتاب پدرمو چندوقته دارم میخونم ی۲۰۰تا لغتی یادگرفتم 

خب ببین میتونی با همونا ارتباط برقرار کنی؟اگه فک میکنی میتونی حتما برو که با فرهنگ های دیگم اشنا بشی

خب ببین میتونی با همونا ارتباط برقرار کنی؟اگه فک میکنی میتونی حتما برو که با فرهنگ های دیگم اشنا&nbs ...

کلا با برقراری ارتباط با خارجیا ایراد دارم چون اونا از ایرانی ها بدشون میاد میترسم بفهمن ادم ایرانیه😂

کلا با برقراری ارتباط با خارجیا ایراد دارم چون اونا از ایرانی ها بدشون میاد میترسم بفهمن ادم ایرانیه ...

قطعا میفهمن

همه جا اینطوری نیست مثلا کانادا خیلی خوبه چون همه از فرهنگ های متفاوتن

مثلا المان هم میدونم خوبه

یعنی چینیا بدشون از ایرانیا میاد؟چ‌رویی دارن اینا خوبه حالا کیش رو گرفتن هاااا