2777
2789
عنوان

من عجولم یا بقیه بیخیاال؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 33 پست
اون کم رو و بی خیال هس احتمالا وگرنه همون لحظه زنگ میزد به رییس میگفت دیگه خودت تنها برو چیه مگه روز ...

من چون میشناسمش از ۳ ماه پیش بهش گفتم که حداقل ماه آخر رو اطلاع میداد اصلا فکر نمیکردم تا حالا نگفته باشه یا الان هم زنگ نزنه باز خبر نده 

فرصت دادم بخشیدم خدا جهنم زندگیم رو بهشت کرد خدایا شکرت 
نگران نباش... اصلا کسی ام نیاد خودتو با اسنپ برسونی بیمارستان کافیه..  شوهر مگه میخواد چیکار ...

یه بچه دیگه تو خونه دارم اونو باید بذارم جایی 

بعد اگه بستری کنن کارای پذیرشش رو باید یکی انجام بده 

حالا پدرشوهرم دم دسته میاد کمکم 

ولی هنگ کردم این میزان صبوری و بیخیالی شوهرم رو دیدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگران نباش... اصلا کسی ام نیاد خودتو با اسنپ برسونی بیمارستان کافیه..  شوهر مگه میخواد چیکار ...

وا مگه اون بچه فقط برای زنه🤔مرد یکم مسئولیت پذیر باید باشه غیر از اون زنه بارداره نباید پیشش باشه بالاخره کاری کمکی چیزی ......

گوشیش هم سرکار خاموشه  اگه دوباره دردام شروع شد مجبورم زنگ بزنم به پدرش بیاد باهام

چقدر بد من از الان گفتم بهش  اگر طبیعی بودم بابد تو اتاق زایمان هم باشی کنارم چه برسه  همراه بودن اونجا  خیلی حس بدیه ایشالله که خونه باشه تایمی که دردت میگیره 

چقدر بد من از الان گفتم بهش  اگر طبیعی بودم بابد تو اتاق زایمان هم باشی کنارم چه برسه  همر ...

اون بچمم مادرم همه کارا رو انجام داد 

الانم گفتم بریم بیمارستان گفت میخوای به مادرت بگو بیاد منم گفتم مادرم مهمون داره زنگ نمیزنم 

وا مگه اون بچه فقط برای زنه🤔مرد یکم مسئولیت پذیر باید باشه غیر از اون زنه بارداره نباید پیشش باشه ب ...

من کل بارداری تنها رفتم همه جا دکتر سونو گرافی و... ولی اگه بستری بشم برای زایمان حتما یکی باید باشه کار پذیرش رو انجام بده 

بهش بگو از بچه فقط طرز درست کردنشو بلد بوددی بچه مسئولیت داره  اقا  

میگه تو درد داری من بلد نیستم کاری کنم برات 

دیشبم گفت بگو برات چکار کنم دردت خوب شه تا اومدم بگم دیدم خوابه  

میگه تو درد داری من بلد نیستم کاری کنم برات  دیشبم گفت بگو برات چکار کنم دردت خوب شه تا اومدم ...

بگو بیدار بمون فقط من دردم اروم بشه 🤣  حالا جدی از کجا میفهمی دردت گرفته دردا چطوریه  زایمان خیلی درد داره؟ باز تجربه داری شما  من از استرس دارم خفه میشم 

بگو بیدار بمون فقط من دردم اروم بشه 🤣  حالا جدی از کجا میفهمی دردت گرفته دردا چطوریه &n ...

بچه اولمو ترشحاتم زیاد شد تند تند لباس زیرم خیس میشد فکر کردم کیسه آب سوراخ شده رفتم معاینه شدم گفتن رحمت داره باز میشه بستری کردن

این یکی از اول درد داشتم چند بار فکر کردم داره سقط میشه دکتر گفت بخاطر نفخ شدید هست امروزم به حدی درد داشتم شیون میکردم ولی آروم شد احتمالا باز بخاطر نفخ بود ولی اگه تموم نمیشد باید میرفتم دکتر

بگو بیدار بمون فقط من دردم اروم بشه 🤣  حالا جدی از کجا میفهمی دردت گرفته دردا چطوریه &n ...

من تو روند زایمان درد زیادی نداشتم چون پیاده روی و تحرک داشتم ولی بعدش بخاطر بخیه خیلی اذیت شدم 

اون معاینه که میکنن خیلی درد داره؟؟ 

اون بارداریم معاینم درد داشتم 

ولی اینو چند روز پیش معاینه کردن درد نداشتم 

اگه بچه اوله یکم درد داره

اون بارداریم معاینم درد داشتم  ولی اینو چند روز پیش معاینه کردن درد نداشتم  اگه بچه اوله ...

وای خدا یکم ینی پس خیلی  🥵 مرسی عزیزم  ایشالله زایمان خوبی داشته باشی   وبه خوشی  نی نی تو بغل بگیری  😘