2777
2789

این تاپیک رو زدم بگم ممنونم خدا که هنوز هم صدای من رو با رساترین بانگ جواب میدی ممنونم که توی سختی‌ها تنهام نمیزاری ممنونم که منو آفریدی ممنونم که عشق رو یادم دادی و منو عاشق خودت کردی و الان دریای طوفانی زندگی من اونقدر آرومه به اندازه نگاه های نوزاد یک ماهه‌ای که کنارم آرمیده 

چقدر سخت و دردآور بود روزهای رفته اما تو زنده و سالمی کوچولوی عزیزم قوی بودن رو توی اشک‌های حلقه زدت دیدم و دست‌های کبود و ورم کردت توی صدای بوق دستگاه و  نفس های بریده بریدت چه سنگین بود دیدن قدرتت و نگه داشتن بغض‌هایی که نگذاشتم به اشک و بی‌تابی تبدیل بشن سنگین تر از کوه دماوند روی دوشم 

من و تو قویترین مادر و پسر دنیا هستیم کوچولوی نازم

و خدایی داریم به وسعت تک‌تک ثانیه هایی که هر کدام به اندازه صد‌ها قرن‌‌ طول کشیدن

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****
عزیزم خدا برات نگه داره زیر سایه ی پدر و مادر🌷🌷😍😘

ممنونم عزیز دلم  انشالله همیشه دلت شاد باشه و لبخند پر از لبخند 

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امضات و امضام!

سلام صاحب خونه😅😅😅😉😉😉