2777
2789
عنوان

خوابتون نمیاد؟

774 بازدید | 83 پست

واقعا نمیدونم چیکار کنم باید برم سر کار و الانم شیش صبحه و هنوز نخوابیدم!

توروخدا یه روشی نیست معرفی کنید که سه سوته بخوابم😑

▪️مـن از تبــار زن های تکراری نـیســتـم... مــن از نســلِ هــمان تـافتـه جـدا بافتــه ام...✨الّلهُـــــــمَّ صَــلَّ عَلَـــی مُحَــــمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّــدٍ و عَجِـــل فَرَجَــهم

نخاب عشقم

برو قهوه بخور سرحال شی

چون الان بخابی بدتر نسخ خاب میشی

بابا از نبودنت خستم،از اینکه هنوز هم به این فکر میکنم که کاش همش خواب بود،از اینکه چرا نمیتونم کنار بیام.بابا همه فک میکنن من کنار اومدم با جای خالیت اما هیچکس نمیدونه که چقد یواشکی اومدم پیشت،یواشکی برات اشک ریختم يواشکی آز درد نبودت رفتم زیر سِرُم،بابا وقتی نیستی دیگه خودم و واسه کی لوس کنم؟ آز کی کمک بخوام که با جون و دل برام انجام بده دلم تنگ شده بپرم بغلت ولی آخه چجوری...مرسی خدا از اینکه هستی،ولی در و رو به مردم ما بَستی،آتئیست میشم بفهمم توام با اینا هم دستی....از این به بعد بگید روزِ میگم شبِ....از این به بعد اگه خداهم باشید من یکی آتئیستم:)                                                    تو چشام نگا کن و دستت و بذار تو دستم،غم و رو سیاه کن و دستت و بذار تو دستم،اگه ابر بارون بشه بارونِ بی امون بشه،دل و سر پناه کن و دستت و بذار تو دستم     غزلشونم♡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم از دیروز بیدارم .قرار هشت هم جایی برم 

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 
نخاب عشقم برو قهوه بخور سرحال شی چون الان بخابی بدتر نسخ خاب میشی

قهوه نداریممم چای کار سازه؟😬

▪️مـن از تبــار زن های تکراری نـیســتـم... مــن از نســلِ هــمان تـافتـه جـدا بافتــه ام...✨الّلهُـــــــمَّ صَــلَّ عَلَـــی مُحَــــمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّــدٍ و عَجِـــل فَرَجَــهم
روششو میدوتستیم مه الان هواب بودیم

ای خودا😶

دیگه خواب به درت نمیخوره برو صبحونه بخور الان بخوابی فقط بیشتر گیج میزنی.

دقیقا😬 شبای بعدیو چه کنم اگه خوابم نبرهههه

منم از دیروز بیدارم .قرار هشت هم جایی برم 

چقد بده این بده خیلی بده😬

حتما فکر و خیال داری. آره؟

فکر و خیالم فقط اینه که چرا خوابم نمیبره😐

البته خب نمیدونم یه مدته سرم خیلی شلوغ شده و کار زیاد دارم شاید ناخودآگاه فکر کنم به کارام