2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دارک 

پیچیدگی خاص و در عین حال انسجام ساختاری فیلم

سفر در زمان و سوپرایز های سریال

🤍💜 هر آنکه جانب اهل خدا نگه دارد     خدایش در همه حال از بلا نگه دارد     حدیث دوست نگویم مگر به حضرت دوست     که آشنا سخن آشنا نگه دارد  🤍💜                                                                                                                                                                                              در رابطه با داستانم: با قلم نه چندان خوبم آمیخته با ناااگفته های تلخ و گفته های آمیخته با احساسات و نیم‌چه خلاقیت داستان سرایی ام ‌🤍          داستان رو قریب به دو سال پیش نوشتم به دیدگاه مقاله یا رمان یا غیره ... بخوانید.  درس عبرت و نکات مفید رو در ذهن بسپارید و تمام!!!   پس خواهشمندممم دوست عزیز و مهربانم از احساس ترحم و دلسوزی و گرفتن شماره و آیدی و ایمیل و عکس من و پیام های ترحم آمیز خودداری کنید !!!  چون هدف از نوشتن گذشته ها،جلب توجه و ترحم نبوده و از اینکه این حس رو به من القا نمیکنید ممنونم 💜!!    بعضی از کسایی که داستانم رو میخونن میخوان بدونن الان چطورم ! من خوبم بدنیستم! شما چطورید؟☺️   

ایرانی سرخپوست 

نوید ممد زاده 

حوض نقاشی 

شهاب و نگار

متاسفانه کاربری خودم مهر تعلیق شد و ادمین نی نی سایت گفت فعلا برنمیگردونه منو ☹️ ⁩این کاربری مال رفیقمه و داده به من فعلا 🥺خودشم تو سایته با یه کاربری دیگه 💙 اگه از کامنتام ناراحت شدید بهم بگید از دلتون در بیارم 🧡

ویچر 

خود شخصیت اصلی جذبم کردم،از بس زیبا بود😂

در سرم دختر پیری عصبی می‌رقصد،شهر بر روی سر من عربی می‌رقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصدکاربر سابق تخمهآفتابگردان