2777
2789
عنوان

آزمایش هورمونی

82 بازدید | 5 پست

دوستان من آزمایش هورمونی قبل از بارداری رو دکترم نگف ک چ روز از چرخه پریودم انجام بدم بعد الان همه میگن باید ۳تا۵پریودی انجام بدی....یمن۱۲پریودی انجام دادم....یعنی الان جواب آزمایشم ب درد نمیخوره؟

تو رو خدا جواب بدید

آزمایش پرولاکتین با هورمون فرق داره ط

من آدمی صبوری نبودم اما برای رسیدنمون خیلی صبوری کردم و با مخالفت ها کنار اومدم ❤تو تاپیک رسیدن عاشق ها بهم تگم کنید🥰کاربری اولم نیست ♾از زندگی یاد گرفتم هیچ چیز از هیچ کسی بعید نیست پس همیشه باید به بدترین احتمالات فکر کرد ☠️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هم انتی مولرین بود هم پرولاکتین

منم پرولاکتین داشتم‌ولی تو تایم پریودیم نرفتم طوریه ؟

من آدمی صبوری نبودم اما برای رسیدنمون خیلی صبوری کردم و با مخالفت ها کنار اومدم ❤تو تاپیک رسیدن عاشق ها بهم تگم کنید🥰کاربری اولم نیست ♾از زندگی یاد گرفتم هیچ چیز از هیچ کسی بعید نیست پس همیشه باید به بدترین احتمالات فکر کرد ☠️