2777
2789
عنوان

به نظرتون حق با کیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 126 بازدید | 20 پست
حالا خالم اینا مثل اینکه به زن داییم گفتن چرا خونه همبرگر نمیری؟ اون برگشته تو جواب گفته که همبرگر ا ...

چرا خونه ی همبرگر نمیری 😂😂😂

شاید به هر دلیلی نخواد بیاد دیگه اصرار نکن 

حق نمیدونم با کیه 

ما که خواستیم زمین را برای مهربانی مهیا کنیم ، خود نتوانستیم مهربان باشیم . من در کوچه های زندگی به دنبال آرتانی وحشی و سادیسمی بودم که مرا با تیر عشقش زخمی کند ، که ناگهان ممدی از ته کوچه با پراید آمد ... ( امضام فانه من در کوچه های زندگیم به دنبال هیچ خری نیستم    البته به دنبال یک آهو هستم    آن آهو در پشت کوچه ای که ممد از تهش آمد در باغی سرسبز علف می خورد و از وجود من آگاه نیست ، آیا من قادر به شکار این آهو هستم ؟ خیر )
چرا خونه ی همبرگر نمیری 😂😂😂 شاید به هر دلیلی نخواد بیاد دیگه اصرار نکن  حق نمیدونم با کیه& ...

دقیقا منم میگم دیگه اصرار نکنم خب خوشش نمیاد بیاد دیگه ولی خانوادم میگن باید اصرارش کنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم عصبانی شدم گفتم کسی بخواد کسیو ببینه وقتی ده بار دعوتش می‌کنه میاد خونش وقتی اون نمیاد خونه من ب ...

عزیزم شاید با شوهرت راحت نیست،شاید سختشه تو میشی دختر خواهرشوهرش،احتمالا ازت بزرگتره شاید باهات بهش خوش نمیگذره،یا اینکه سرکار میری معذبه میگه خسته ای،مزاحمت نشه.

ارتباط ک زوری نمیشه

عزیزم شاید با شوهرت راحت نیست،شاید سختشه تو میشی دختر خواهرشوهرش،احتمالا ازت بزرگتره شاید باهات بهش ...

عزیزم اختلاف سنیمون ۲ ساله با هم 

ضمن اینکه با همسر من خیلی راحته و جلوش با تیشرت و شلوار جذب میگرده بدون روسری و اصلا معذب نیست

دقیقا منم میگم دیگه اصرار نکنم خب خوشش نمیاد بیاد دیگه ولی خانوادم میگن باید اصرارش کنی

دیگه جالب نیست اصرار کنی 

به خانواده بگو باشه ولی کار خودتو بکن 

ما که خواستیم زمین را برای مهربانی مهیا کنیم ، خود نتوانستیم مهربان باشیم . من در کوچه های زندگی به دنبال آرتانی وحشی و سادیسمی بودم که مرا با تیر عشقش زخمی کند ، که ناگهان ممدی از ته کوچه با پراید آمد ... ( امضام فانه من در کوچه های زندگیم به دنبال هیچ خری نیستم    البته به دنبال یک آهو هستم    آن آهو در پشت کوچه ای که ممد از تهش آمد در باغی سرسبز علف می خورد و از وجود من آگاه نیست ، آیا من قادر به شکار این آهو هستم ؟ خیر )