2777
2789

اول از همه بگم که رشته ی من ریاضیه ولی خب هیچ امیدی بهش ندارم چرا چون کار نیس اشباع شده وووو البته اینم بگم ک برای موفق شدن داخلش نیاز به پول زیاد داره که برای خودت شرکتی چیزی راه بندازی ک منم ندارم 

خب من امسال میرم یازدهم و دوتا خواهرو یه برادر دارم 

برادرم به کنار 

خب خواهرام یکیشون پزشکی میخونه و اون یکیم امسال پزشکی ازاد میاره و ما مجبوریم بفرستیمش دیگه 

دوتاشون مشاور داشتن ، خب الان بگم ک دیگه هیچی برا من نمیمونه ک بخوام هزینه مشاورم بدم و جدیدا کتابای خواهرمو ک دیدم به پزشکی و دندان علاقه پیدا کردم🤦‍♀️

به نظرتون میشه بدون مشاور قبول شد؟ اونم دولتی؟!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهراتون ک دیگه رشته تاپ میخونن پیتونید از اونا کمک بخواید

هعی اگه بهم جواب درستی میدادن ک من اینجا نبودم ک 

خودشون مشاور داشتن اما من دیگه نمیتونم داشته باشم و این جوابی نیس ک اونا بهم بدن

هعی اگه بهم جواب درستی میدادن ک من اینجا نبودم ک  خودشون مشاور داشتن اما من دیگه نمیتونم داشته ...

من دانشجوی دندونم ،قطعا حضور مشاور خیلی موثره ک برنامه بده کنترل کنه مشکلات رو حل کنه،ولی خیلیارو هم دیدم بدون مشاور قبول شدن

من دانشجوی دندونم ،قطعا حضور مشاور خیلی موثره ک برنامه بده کنترل کنه مشکلات رو حل کنه،ولی خیلیارو هم ...

چقدر خوبب شما چقدر درس میخوندین؟ 

من اوایل سال مشاور گرفتم ولی هیچ کاری نمیکرد هیچی روزی یک ساعتم وقتمو میگرفت🤦‍♀️ دیگه ردش کردم 

چقدر خوبب شما چقدر درس میخوندین؟  من اوایل سال مشاور گرفتم ولی هیچ کاری نمیکرد هیچی روزی یک سا ...

من اوایل ۸ساعت اون اواخر ۱۲ساعت میخوندم

چطور وقتتونو میگرفت؟

انتظارتون از ی مشاور چیه

من اوایل ۸ساعت اون اواخر ۱۲ساعت میخوندم چطور وقتتونو میگرفت؟ انتظارتون از ی مشاور چیه

زنگ میزد همش حرف میزد حرفای تکراری 

انتظارم از مشاور اینه ک یه برنامه اصولی بده و هرشب چک کنه ببینه انجام میدم یا ن