2777
2789
عنوان

شوهر بی منطقم😔😭

1713 بازدید | 66 پست

تازگیا زایمان کردم دلم میخواد مامانم پیشم باشه اونم قراره فردا بیاد دیدنم چند روزی بمونه اما شوهرم میگه مادرت حق نداره بیاد😭😭چیکارکنم چطور میتونم ب مامانم بگم مامان نیا😭شوهرم خیلی داره بدجنسی میکنه بچها چیکارکنم نتونستم ب کسی بگم اومدم اینجا دارم مینویسم..بهش میگم چرا نیاد میگه دلیلی ندارم اما خوشم نمیاد هیچکدوم از خانواده و فامیلت بیان خونه م😭😭ب نظر شما چیکارکنم لطفا کمکم کنید 

خدایا شکرت... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای چقد مردا تو مخن مشکل دخترداییم و دوست صمیمیم همین بود نمیذاشت مادرزنش بیاد میگف فقط مامان خودم

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید

من جای تو بودم همون اول خداحافظ...........هیچ وقت از همچین آدمی بچه دار نمیشدم.................شمارو نمیدونم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

من نمیدونم دلیلشون چیه

ولی تا قبل اینکه احترام مادرتونو زمین بزاره همسرتون خودتون یه جوری بگید نیاد که ناراحتم نشه

نزارید دلشونو بشکنه همسرتون

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  

به شوهرت بگو دست تنهایی و سختته

و مادرت هم بگو نمیخای بیای و خودم به همه کارام میرسم 

بهش بگو نمیخوام زحمتت بدم

حالا ببین با کدومشون میتونی جورشی...

میفهمم حس بدیه و حالت خوش نی

ولی اینم میگذره نگران نباش

اصلا مامانتو کوچک نکن بزار جونش درآد خودش کمکتت کنه.مگه مامانت نوکره .ارزش مامانتو کم نکن.ایکبری نمک ...

همینو بگو.................خاک بر سرای بی صفت

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......