2777
2789

سلام بچه ها😭😭😭 من عصر یه تاپیک زدم که یه شوهر به تمام معنا بچه دارم، اون ۳۶ سالشه من ۲۴ ،ساعتای ۶ زنگ زد که نیم ساعت دیگه میام دنبالت بیا خونه ما خاله هام و مامانم شام اینجان، تو هم باش ،که الان تعریف میکنم چی شد

اینو بگم که تا چیزی میشه زرتی میزنه زیر گریه، ازش میترسم برم توی یک جمع یه وقت پسر عمه ای پسر عمویی کسی نیاد یه حرفی بزنه من مجبور باشم جوابشو بدم دیگه این شروع میکنه به بهانه گیری و داد و بیداد

ما عقدیم حالا من همه روش هایی که بدونید رفتم، حتی مشاوره، گریه هاش خیلی روی اعصابمه

من آدم محبت کردنِ بیش از اندازه نیستم 

حالا امشبو بگم

من رفتم خونشون دیدم مامانش کلی تدارک دیده شام خوردیم و خاله هاش و مامانش ساعتای ۹ رفتن (،خونه مال شوهرمه و مامانش اینا یه شهر با فاصله ۲ ساعت از مشهد زندگی میکنن)

اینم با اینکه میدونه بابام مخالفه من پیشش بمونم لج و لجبازی کرد که نمیبرمت باید بمونی

منم زنگ زدم به مامانم و نگم که چقدر اونم رفت رو اعصابم

انگار من مقصرم 😭😭😭😭

منم هم اعصابم از مامانم خورد بود هم دلم از دست شوهره خون بود دیگه واااقعاااا کنترل خودمو از دست دادم

گفتم من بخدا اصلا درکت نمیکنم، تو هیچی نمیفهمی، تو کمبود محبت داری تو کمبود توجه داری منو دیوونه کردی با کارات ، نمیذاری جایی برم کاری انجام بدم با کسی صحبت کنم

تو تا چیزی میشه گریه میکنی اخلاقات عین بچه هاس تو باید بری خودتو بستری کنی مریضی و باید طلاقم بدی هررررچی به نامم کردی فردا بهت برمیگردونم فقط طلاقم بده دیوانه شدم از دستت، همه اینا رو همین نیم ساعت پیش بهش گفتم 😭😭😭😭 هررررچی تو دلم بود بهش گفتم

اونم فقط نگام میکرد و

جوری بغض کرده بود و میلرزید و قرمز شده بود گفتم الان سکته میکنه

پا شد رفت از خونه بیرون و درم محکم بست😔😔🥺

حالا پشیمونم 

من نباید اینطوری بهش میگفتم 😔😭😭😭

هیچی بهم نگفت هیچی 🥺😭😭😢😥

چیکار کنم حالا 🥺🥺😞😣

من میدونم تو نی نی سایت نباید دنبال مشاوره باشم

ولی گفتم حداقل اینجا چهارتا خانم با تجربه هستن شاید چیزی بگن به دردم بخوره

این الان بیاد من چیکار کنم 😔 چطوری باید از دلش درآورد؟

چیکار کنم اخلاقش بهتر بشه، هر چیزی میشه گریه میکنه ترحم منو برای خودش داشته باشه این حالتیه، از اون طرف حساس و غیرتیه ، روانمو بهم ریخته 😔

یا رب آن دِه که آن بِه ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز جان کارت درسته . محکم بایست تا مجبور شه مشاوره بیاد. دیگه کوتاه نیا . به هیچ قیمتی و فقط بگو مشاوره. واقعا حالتهاش نرمال نیست. ولی اسم جدایی نیار که براش عادی شه. بالاخره باید یه فکری برای این حالتها بکنی

چه گیرایی میده مگه

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌

تو باید یه بار حرف دلت رو میزدی

کار خوبی کردی گفتی

الانم اومد قهر نباش عادی رفتار کن

بزار حرف دلت رو بدونه

قرار نیست تا اخر عمر بریزی تو‌خودت

شده آااااااایا غمی ریشه به جانت بزند😔💔

فعلا اومد سکوت کن

ببین اوضاع چطوره

اگه لازم شد حرفی بزنی کاملا عاقلانه صحبت کن فوری نپرس بغلش و ببخشید راه بندازی 

حرکت اول رو رفتی اگه وا بدی خراب کردی یکم سنگین برخورد کن اما توهین نکن

خدایا به من قدرتی عطا کن تا آنچه قابل تغییر است، تغییر بدهم و متانتی عطا کن تا آنچه غیرقابل تغییر است بپذیرم و خردی عطا کن تا تفاوت بین این دو را بفهمم.