2777
2789

سلام دوستان 

دایی من شهرستان زندگی می‌کنه به خاطر کارش و سه هفته پیش اومد تهران با خانومش و بچش 

من رفتم خونه مادربزرگم دیدنش دو روز از ۴ روزی که داییم بود 

بعد داییم رفت و خانومش و بچش موندن و رفتن خونه مادر زن داییم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید دعوت رسمی میکردی دیگه... رسم ما که اینه 

ینی مثلا کسی بیاد شهری ک من سکونت دارم باید زنگ بزنم وعده بگیرم ازش. مثلا بگم فلان شب ( چهارشنبه ) شام با خانواده خونه ما دعوتین نه هم نیارین قبول نمیکنم ... اینجوری ،،، نه اینکه تعارف بزنیم ک بیا خونمون بیا خونمون

فقط تو نی نی سایته که دیده میشه یه کاربر ۱۳ ساله که تو امتحان عربی فرداش مونده ، میاد تو تاپیکای خانمهای سی چهل ساله در نقش مشاوره خانواده ظاهر میشه !!!
باید دعوت رسمی میکردی دیگه... رسم ما که اینه  ینی مثلا کسی بیاد شهری ک من سکونت دارم باید زنگ ...

خب بهش گفتم فلان روز بیا خونم ولی هر سری بهانه آورد که با داداشم برنامه دارم و ...

خب بهش گفتم فلان روز بیا خونم ولی هر سری بهانه آورد که با داداشم برنامه دارم و ...

دیگه نمیدونم... اینجوری چجوری میشه... اخه اون از شما بزرگتره اینجوری دعوت ما نداریم حتما باید وعده بدیم شام یا ناهار... مشخص با روزش از قبل بگیم ک ب جایی طرف وعده نده

فقط تو نی نی سایته که دیده میشه یه کاربر ۱۳ ساله که تو امتحان عربی فرداش مونده ، میاد تو تاپیکای خانمهای سی چهل ساله در نقش مشاوره خانواده ظاهر میشه !!!

بعد الان زن داییم بعد دو هفته اومد خونه مادربزرگم دوباره 

منم دیروز بهش زنگ زدم گفتم جمعه میام دنبالت بیا خونه من و شنبه میبرم میزارمت خونه مادرت 

با اینکه سر کار هم میرم گفتم نهایتا شنبه نمیرم سر کار 

زن داییم گفت نه جمعه می‌خوام برم خونه مادرم عموم میاد خونه مادرم منم می‌خوام باشم

بعد الان زن داییم بعد دو هفته اومد خونه مادربزرگم دوباره  منم دیروز بهش زنگ زدم گفتم جمعه میام ...

چه جالب پس اینجوری ک شما تعریف میکنین خودش نخواسته... دیگ جای گلایه نمیمونه