2777
2789
عنوان

به نظرم به رین به همسایه

4198 بازدید | 144 پست

البته به پروهاش

من داخل تراس اشپزی میکنم کولرها هم بالا پشت بومه ،همسایم داخل گروه ساختمان گذاشت فلانی اشپزی نکن تو تراس بوش خفمون کرد ،من نوشتم چشم فقط کاش به خودم تذکر میدادین داخل پی وی ،نوشت اینجا گفتم که بقیه هم بفهمند اذیتند کی مسببشه ،هیشکی هیچی نگفت منم نگفتم دیگه ،پنجره گذاشتیم و یه دفعه هود و اینا هم گذاشتیم یه پنجاه تومن خرج کردیم اومد نوشت فلانی چرا اینکارو کردیو چهره ساختمانا زشت کردی ،عشت واحدیم دوتاشون برداشتند پرده کهنه زدند یکیشون توری زده با چوب خیای زشت ،یکی هم پنجره زده و زنگ‌ زده خیلی زشت خودشم انباریش کرده ،حالا من pvcزدم سر همون پنجره ها ساختمان و کلی خوشگلش کردم گل گذاشتم بیرون

هیچی نگفتم .

باز چند روز پیش اومد نوشت تو که باز اشپزی کردی معذرت خواهی کردم گفتم چون پنجره و هود زدم فکر کردم دیگه بو نمیاد

الان دیدم باز تو گروه نوشته فلانی بو غذات چرا میاد😵‍💫نوشتم عزیزم من داخل خونه اشپزی میکنم حتما از کس دیگست ،بعد نوشت از خودته چه وقته غذا پختنه 😑😑😑میگه چرا الان میپزی الان نه شامه نه ناهار 

منم دیگه جوش اوردم گفتم عزیزم تحمل کن اپارتمانه ما هم از بوی عرقت داخل اسانسور خفه میشیم تحمل میکنیم ،دعوات با همسرت رو تحمل میکنیم  و دفعه اخرتم باشه در مورد من داخل گروه حرف میزنیم از این به بعد هم داخل تراس غذا میپزم هرکیم معترضه بره شکایت کنه .

الانم پنجره رو باز گذاشتم ،یه عالمه سیر داشتم پوره کردم دارم سرخ میکنم بزارم فریزر😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.