2777
2789

دخترم متولد مهر۹۶ هست و قاعدتا سال بعد باید بره پیش دبستانی

ولی چند روز پیش شنیدم که قانون جدید اومده که تا ۳۰ مهر جز نیمه اولی حساب میشن یعنی امسال باید بره پیش دبستانی آخه دخترم هنوز خیلی کوچیکه هنوز پنج سالش تموم نشده 

آخه سال بعد چطوره بره کلاس اول؟

دختر منم مهر ۹۵ هستش میتونست بره کلاس اول من نذاشتم 

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اجباری نیس 

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
کلاس اولش منو نگران کرده یعنی سال بعد میتونه بره پیش ؟یا باید بره کلاس اول؟

نه انتخاب با خودتونه 

چطور پنج سالش تموم نشده؟ الان هفت سالش میشه مهر مگ متولد 95نیست؟

متولد ۹۵ مهر میشن ۶ ساله

واقعا هم سخته‌.

دختر من ۲۹شهریور تولدشه.الان میخواد بره سوم.

ولی این دو سال خیلی براش سخت بود.

سنش که کم بود هیچ آنلاین هم شد 

خیلی اذیت شد. حالا آروم و حرف گوش کنه .و تو انجام تکلیف خیلی همکاری میکرد. ولی براش سخت بود واقعا 

خوب هم کلاسی هایی داشت که متولد مهر و آبان سال قبل بودن یعنی یه سال بزرگتر 

بعد معلم های..... بین بچه ها فرق نمی زارن که سن این کمتر هست

واقعا هم سخته‌. دختر من ۲۹شهریور تولدشه.الان میخواد بره سوم. ولی این دو سال خیلی براش سخت بود. سن ...

منم از همین نگرانم مخصوصا خیلی آروم و خجالتی از اون بچه های شرو پرو بود می‌بردم همین امسال ثبت نام میکردم