2777
2789
عنوان

چیکار کنم؟

135 بازدید | 4 پست

من از بچگی میرفتم کلاس کاراته که تا قهوه ای رفتم و دیگه تا دوسال نرفتم بعد امسال مامان بابام گفتن برو مشکی رو بگیر بعد گفتش که باید پنج تومن بدید تا شیش ماهه مشکی بگیره ما هم قبول کردیم از همون اول مامانم گفت ما خونه سازی داریم و نمیتونیم خیلی هزینه کنیم فقط در همین حد میتونیم بدیم اونم قبول کرد اما الان هر روز یک بهونه میاره یک روز میگه لباس کاراته باید نو بگیرید حتما وگرنه مشکی نمیدم هشتصد تومن دادیم برای لباس یک روز میگه بولیز باید بگیرید ۲۰۰ تومن امروز گفت یک کلاسه مربی میاد نفری پونصد باید بدیم ما الان برای این ماه خرج زیاد داریم اصلا نمیتونیم بدیم یعنی اگه میتونستیمم روم نمیشد به مامان بابام بگم باز پونصد تومن واسه کاراته بدن الان فکر میکنم مشکی هم بگیرم فایده ای نداره برام 

خودمم انقدر بی عرزه ام که اصلا تو کاراته موفق نیستم 

خودشم میدونه من قصدم اینه که مشکی رو بگیرم ول کنم چون به شدت از کاراته بدم اومده اما الان میگه حتما باید این کلاسه رو بیاید وگرنه نشکی نمیدم من واقعا نمیدونم چه بهونه ای بیارم و چی بگم احساس مفت خوری میکنم انگار دارم با این پولا حق خواهرمو میخورم😞

الان کمربند مشکی بگیری چه اتفاق خاصی میفته یا نگیری چی میشه؟ حداقل واسه چیزی خرج کن که یک نون و ابی ...

میدونم اشتباه کردم الان پنج ماه گذشته فقط یک ماه مونده عذاب وجدان دارم نمیدونم چیکار کنم 😓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونم اشتباه کردم الان پنج ماه گذشته فقط یک ماه مونده عذاب وجدان دارم نمیدونم چیکار کنم 😓

اگر واقعا میده کمربند مشکیو به جهنم ضرر بده و بگیر 

ولی اگر باز میخاد بازی دربیاره ولش کن

چقد بی جنبه ان هی با دروغ مردم سرکیسه میکنن 

اگر لباست پاره و کهنه نبوده چه لزومی بوده اجبار کنه لباس نو بخری

یا تو پول دادی اون بهت کاراته یاد بده باز رفته اره و اوره جمع کرده یک پولی هم بره تو جیب اونا؟

اینو گرفتی کلا ول کن ارزش نداره

اگر واقعا میده کمربند مشکیو به جهنم ضرر بده و بگیر  ولی اگر باز میخاد بازی دربیاره ولش کن چقد ...

واقعا نمیدونم چیکار کنم اعصابمو خورد کرده ای کاش میتونستم برگردم عقی از اول نمیفرتم این کلاسو اعتماد به نفسمو گرفت الان دعا دعا میکنم زود تر تموم بشه دیگه واقعا خسته شدم