2777
2789

سلام بچه ها

من سقط مکرر دارم،دکترم برام سرم ivig نوشته که تزریق کنم و برم برای ivf 

کسی تزریق کرده؟از کجا باید تهیه کنم؟بهم گفتن باید ثبت نام کنم اما نمیدونم کجا و چه شکلی

من اصفهانم اگه کسی اطلاع داره لطفا کمکم کنه ممنون

من قرار بود بزنم وقتی باردار شدم و قبلش

از هلال احمر پرسیدی

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل خود ایمنی داری تو هم

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

به من زمان زایمان گفتن خود بیمارستان تهیه میکنه 

لازم نشد برا من 

اول یه پزشک خون یا هماتولوژی برو 

اونا معرفی میکنن کجا میتونی تهیه کنی یا نامه میدن عزیز 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

باید دکتر نسخه کنه داروخانه‌های که داروهای خاص دارن مثل ۱۳ آبان ۱۲ فروردین میزارین یه واحد ثبت نام دارن جدا ثبت نام میکنین و تایید میشه که دارو بگیرین البته من باردار بودم و صرفا با آزمایش مثبت بارداری تایید میکردن

بله من سه بار سقط داشتم همه ازمایشی دادم حتی ژنتیک ازمایش ایمنی که دادم دکترم گفت خودایمنی داری بدن ...

منم ۴ سقط داشتم مثل همیم.البته من مشکل انعقاد خونم دارم

بری دکتر ایمونولوژی خودشون تهیه میکنن تو مطب میزنن

اهان الهی به زودی جواب بگیری🙏🏻

ممنون تو هم همینطور💓

خانم شما چجوری تهیه کردید من ۵ هفته باردارم و عجله دارم ولی رفتم داروخانه هلال احمر و امام سجاد اصفهان گفتن باید تو سامانه ۱۹۰ ثبت بشه ولی اونجا زنگ میزنم میگن به ما ربطی نداره،نمیدونم چه کار کنم

خانم شما چجوری تهیه کردید من ۵ هفته باردارم و عجله دارم ولی رفتم داروخانه هلال احمر و امام سجاد اصفه ...

عزیزم اینطور که من فهمیدم باید تو سامانه۱۹۰ ثبت نام کنی از زمان ثبت نام یک ماه بعد بهت میدن

منم تازه ثبت نام کردم من برای انتقالم میخام که باید صبر کنم برسه دستم بعد برم انتقال

اما اگه شما بارداری به دکترت بگو تا اورژانسی برات نسخه بنویسه و بری تحویل بگیری به داروخانه بگو بارداری و ازمایش بارداریتا نشون بده انشالله زود تحویل بدن