2777
2789
عنوان

ایا منت داره اگه بگم ؟؟؟🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 25 پست

نه چ منتی خواهر برادرید دیگه غریبه ک‌نیستید 

یا ازش بخاین خودش بیاد یا هم دوربینش رو‌ بگیرید اکر قبول کرد ک چ بهتر دستش درد نکنه بعدش از خجالتش دربیاید یه چیزی ب عنوان تشکر براش بگیرید اگرم گفت نه که هیچی 

البته میتونی با دوربین خودت هم بگیری بعد بدی اتلیه برات بهترش کنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه چ منتی خواهر برادرید دیگه غریبه ک‌نیستید  یا ازش بخاین خودش بیاد یا هم دوربینش رو‌ بگیرید ا ...

داداشم یه حالت خاصیه شاید بگه نه یه بهونه ای بیاره واسه همین دو دلم اگه ازش مطمئن بودم میگفتم تاپیک زدم بدونم کلا منت نداشته باشه یوقت 

چ خوب پس ب خودش بگو یعنی دایی میشع ها داییا مهربونن 

حالا زنش ارومتره باهاش راحتترم اتفاقا ولی با داداشم رو در وایسی دارم روم نمیشه بگم بخوام ب زنشم بگم بهش بگه شاید دلش نخواد نمیدونم چیکار کنم هی با خودم میگم بیخیال با گوشیم میگیرم یطرفم میگم بگم عکس باکیفیت بگیرم 

داداشم یه حالت خاصیه شاید بگه نه یه بهونه ای بیاره واسه همین دو دلم اگه ازش مطمئن بودم میگفتم تاپیک ...

خوب بستکی به روابطتون داره ب نظر من منت نداره حالا باز شما برادرت رو بهتر میشناسی من اگر جات بودم اینقدر دودل بودم نمیگفتم اصلا

خوب بستکی به روابطتون داره ب نظر من منت نداره حالا باز شما برادرت رو بهتر میشناسی من اگر جات بودم ای ...

چقدر دوست داشتم روابطمون خیلی اوکی و گرم بود ولی متاسفانه با اینکه مشکل و ناراحتی بینمون پیش نیومده داداشم خیلی مهر و ذوقی ب خانواده خودش نداره

حالا زنش ارومتره باهاش راحتترم اتفاقا ولی با داداشم رو در وایسی دارم روم نمیشه بگم بخوام ب زنشم بگم ...

بگو بابا چیع مگه ب داداشت رو نزنی ب کی بزنی خواهر برادر ک ای حرفا رو نداره