2777
2789
عنوان

بچه ها من حامله ام😐😑😐😑

| مشاهده متن کامل بحث + 945 بازدید | 54 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بپرسم چه مشکلی؟  ولی اگر سر سوزنی  دوست نداری جواب نده

پسرم وقتی به دنیا اومد نیاز به عمل جراحی داشت ولی بعد عمل، بخیه هاش از داخل پاره شد و دکترا جوابش کردن و گفتن فقط برید دعا کنید از ما کاری بر نمیاد، دوباره عملش کنیم میره تو کما یا میمیره، باید دعا کنین خودش جوش بخوره. عفونت خونش باید میومد روی ۸، ولی ۱۵۷ مونده بود

از من مرا بگیر و خودت را به من بده یا حسین❤️
پسرم وقتی به دنیا اومد نیاز به عمل جراحی داشت ولی بعد عمل، بخیه هاش از داخل پاره شد و دکترا جوابش کر ...

وای خدای من

خدای من

چی شد آخر؟  

خودش جوش خورد؟  

عفونت اومد پایین؟ 

میشه برای برآورده شدن حاجتم یک  *صلوات*  بفرستید 🌹🙏
وای خدای من خدای من چی شد آخر؟   خودش جوش خورد؟   عفونت اومد پایین؟

خیلی با حق به جانبی و اعتراض از خدا، ازش خواستم و دعا کردم ولی جوابی نگرفتم و هی معترض تر و خشمگین تر میشدم... ۴۰ روز بود که نوزادم یه قطره شیر یا آب نخورده بود و همش بدتر میشد، دوتا لوله به قطر شلنگ توی شینه ش بود و همش ازش آب سیاه میومد، میگفتن تا بخیه جوش نخوره عفونت ریه ش بند خوب نمیشه و این آب سیاه بند نمیاد.

هرروز از خدا و اهلبیت عصبانی تر بودم و هرروز وضع بچم بدتر بود، یه لحظه اکسیژن از بغل دهنش دور‌میشد عین محتضر پر پر میزد و دسگاه هایی که بهش وصل بودن ارور کاهش اکسیژن میدادن، چون که خب یه ریه ش کار نمیکرد عملا.

یه دفعه گاردمو پایین اووردم و رفتم حرم و با ادب نه عصبانیت، ازشون ارامش خواستم.

تا این که تفسیر یه آیه قرآن، به دلم افتاد که نگرشم رو تغییر داد و بچمو سپردم به اونی که از اول بهم داده ش و صاحب منو بچمه🥰

همون روز، بعد از ۴۰روز بستری، بچم مرد، تمام علایم حیاتیش رفت و کبود شد.

دوباره احیاش کردن، گفتن عفونت خونش یه دفعه از ۱۵ اومده رو ۸۳. اینا خبرای خیلی وحشتناکی بود و به معنی این بود که امیدی نداشته باشیم. و این که احتمالا عفونت رفته تو مغز نخاعش.

اینبار ولی من دیگه خشم و اعتراضی نداشتم حتا نا امید هم نبودم، باور پیدا کرده بودم وقتی خدا هست، دکترا هیچ کاره ن.

به محض این که این درس بزرگ رو گرفتم، و آزمایشم رو پس دادم، همون روز، همون روزی که بچم مرده بود، بطرز معجزه آسایی بخیه هاش جوش خورد و اولین وعده شیرش رو بعد از ۴۰روز گشنگی، همون روز عصر خورد، و معلوم شد آزمایشی که گفته عفونتش یهو رفته بالا، خطای آزمایشگاهی بوده (اونا میگن خطا، من میدونم آزمایش صبر من بوده که لب به اعتراض باز میکنم با نه)

۴روز بعد، پسرم تو خونه، توی بغلم بود🥰

چیزی که محال تلقی میشد

باور کنیم اینو، که هر مشکلی سر راهمون قرار میگیره یه مسأله س که باید باهوش باشیم و بجای گریه زاری، دنبال نکته ش بگردیم و ببینیم چه درسی قراره برامون داشته باشه، بمحض این که درس رو بگیری مشکل مثل دود، محو میشه، یا خود مشکل محو میشه یا برا تو انقد کوچیک و بی اهمیت میشه که دیگه اسمش مشکل نیست🥰

اول از همه مرسی که اینقدر قشنگ و خوب توضیح دادی

با خط به خطت اشک ریختم

جایی که نوشتی بعد از چهل روز پسرم مرد.... نفسم رفت

و وقتی گفتی چهار روز بعد بچم بغلم بود هق هق گریه کردم و خداروشکر کردم

الهی که پسرت همیشه سلامت باشه و لذت بزرگ شدن و موفقیتشو ببری

فکر کنم حکمتی بود که اینا رو به من بگی

من بعد از ده سال ( البته بیشتر از ده سال)  باردار شدم

توی این ده سال یکبار باردار شدم زایمان کردم ولی بخاطر قصور پزشکی دخترمو از دست دادم و بعد از اون ٨ بار سقط کردم 😔

۶ ماه پیش به من گفتن فریتین خونت خیلی کمه روی ٧ بود

باید سرم آهن بزنی

و من ٣ تا زدم فریتینم رفت رو ۴٠٠

و به مرور با خون دادن و پریود اومد روی ٣۴٠ 

که من باردار شدم و اینبار با توجه به داروهای نگهدارنده و جلوگیری کننده از سقط...رسیدم الان تا ده هفته

ولی میگن این فریتین بالا خطرناکه 😭

به کبد خودم هم داره فشار میاره

و چون باردارم نمیتونم خون بدم

منم این بارداریو از خدا و امام رضا دارم 

التماسش کردم 

قسمش دادم

اما الان خیلی تو دلم خالی شده 

ولی شما راست میگی

گر نگهدار من آن است که من می‌دانم

شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 🙏🙏🙏

برام دعا کن 

خواهش میکنم برام دعا کن 🙏

اول از همه مرسی که اینقدر قشنگ و خوب توضیح دادی با خط به خطت اشک ریختم جایی که نوشتی بعد از ...

آخی قربون دلت بشم🥰😘🥺

برات دعا میکنم که هرچی خیره همون اتفاق بیوفته برات، دعا میکنم که خدا نوزادتو سالم بیاره بغلت🥰😘

آخی قربون دلت بشم🥰😘🥺 برات دعا میکنم که هرچی خیره همون اتفاق بیوفته برات، دعا میکنم که خدا نوز ...

ممنونم عزیز دلم

مرسی که دعا میکنی 🙏🙏🙏🙏

خدا شما رو برای بچه ها و بچه هاتونو برای شما حفظ کنه...الهی آمین 🙏 

ممنونم عزیز دلم مرسی که دعا میکنی 🙏🙏🙏🙏 خدا شما رو برای بچه ها و بچه هاتونو برای شما حفظ ...

ممنونم😘😘😘