2777
2789
عنوان

مرخصی کرونا

62 بازدید | 7 پست

من از چهارشنبه گلودردم شروع شد الانم گلو درد و ابریزش بینی دارم بیشتر حس میکنم کروناست الان نمیدونم بگم ب کارفرما که علائم دارم یا یک بهونه دیگه بیارم بهتر شدم برم شرکت ،مرخصی هم نمیدونم داشته باشم یا ن

اگر راجب مرخصی کروناهم چیزی میدونین که چند روزست و چه شرایطی داره بگین بهم

کرونا جدید مرخصیش ۵ روزست  باید حتما جواب تست بدی اگر مثبت باشه بهت مرخصی میدن

ممنون میدونین هزینه تست چقدره الان؟بعد از روزی که تست جوابش اومد حساب میکنن یا از روزی که علائم دارم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من الان دقیقا خودم از سشنبه مریضم

۳ روز استعلاجی میدن با گواهی دکتر

من دیروز رفتم تست دادم،۳۸۰ هزار تومن پولش شد

گفتن تست ات مثبت شه میتونی یه هفته دیگه بمونی خونه

ولی تستم منفی شد اما خیلی حالم خوب نیست

گفتن بهم دوباره بزو دکتر بهت گواهی بدن

ببین من الان دقیقا خودم از سشنبه مریضم ۳ روز استعلاجی میدن با گواهی دکتر من دیروز رفتم تست دادم،۳۸ ...

مرخصیش بدون حقوقه؟من نمیدونم چیکار کنم واقعا اگه خیلی داستان داره یه بهونه دیگه بیارم و نرم دو سه روز 🥲

مرخصیش بدون حقوقه؟من نمیدونم چیکار کنم واقعا اگه خیلی داستان داره یه بهونه دیگه بیارم و نرم دو سه رو ...

۳ روز استعلاجی که حقوق داره

ولی فکر کنم اون یه هفته بعدش بدون حقوق باشه اینو درست نمیدونم

ممنون میدونین هزینه تست چقدره الان؟بعد از روزی که تست جوابش اومد حساب میکنن یا از روزی که علائم دارم ...

نمیدونم چنده برای ما از دفترچه حساب شد رایگان بود 

از روزی که جواب تست مثبت بشه مرخصی حساب میشه