2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی ۱۰ روز از پریودیت گذشت یا اینکه روز ۲۰ قاعدگی تست زدی؟؟

نه عزیز م تست نزدم 18 این ماه عادت ماهانه شدم 10 روز ازش گذشته امروز رابطه داشتم. امکانش هست حامله شم آخه میگن تا 14روز میشه یعنی من 3 روز دیگه هم وقت دارم 

😊
ببین عزیرم من 18 پریود شدم من از روز اول تا 14 روز تخمک ها آزاد میشن و امکانش زیاده الان 10 روز گذشت ...

اگر منظورت اینه که ده روز از اون چهارده روز تخمک گذاریت گذشته نه حامله نمیشی،ولی اگر ده روز از روز اول پریودت گذشته احتمال بارداری هست

مطمان باش اگر خدا آرزویی رو میندازه تو دلت،قدرت رسیدنت بهش رو میده💚💪
نه عزیز م تست نزدم 18 این ماه عادت ماهانه شدم 10 روز ازش گذشته امروز رابطه داشتم. امکانش هست حامله ش ...

خب اینو از اول بگو ...آره میشه شما هر ۳ روز دیگه هم انجام بده ...بعد منتظر باش پریود نشی دیگه تست بزن ...چند ساله ازدواج کردی و چند وقته تو اقدامی؟؟

برای همه ی دلها دعا کنین
اگر منظورت اینه که ده روز از اون چهارده روز تخمک گذاریت گذشته نه حامله نمیشی،ولی اگر ده روز از روز ا ...

10 روز از اول پریودی م گذشته.. میشه بیشتر توضیح بدین من نمیدونم این تحکخم گذاری اینا فقط خواهرم گفت اگه میخوای بشی موقع پریودی ت تا 14 روز ازش بره رابطه ای داشته باشی حامله میشی

😊