2821
2789
عنوان

آرتروز گردن

1130 بازدید | 15 پست

رفتم دکتر گفت آرتروز خفیف داری فیزیوتراپی نوشته گردنبند بندازی گردنت برا فیزوتراپی ننوشته خیلی گردنم شاهانه‌اش درد می‌کنه نمتونم گردنم راست نگه دارم خسته میشه برم پیش خودم گردنبند برای گردنم بگیرم یا ن

بگیر خیلی مؤثره اولش سخته ولی عادت میکنی و حتما جلسات فیزیوتراپی تو کامل کن منم همین مشکل و داشتم با فیزیوتراپی و تزریق اوزون کامل خوب شدم

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

گردنبند باید بدونی نرم بگیری یا نه.. در ضمن در روز بیشتر از ۳یا۴ساعت نبند چون باعث ضعیف شدن عضلات گردن میشه هم عارضت بیشتر میکنه هم دردت. وقتایی اشپزی میکنی یا رانندگی میکنی ببند

نرم بهتر نیس

بنظرم نرم بهتره. اره موقع نقاشی ببند البته اگر محدودیت ایجاد نمیکنه برای کارت والا چند روزی نقاشی نکش تا دردت تموم شه. شنیدم نیدلینگ هم خوبه جواب داده برای ارتروز. اگر فیزیوتراپی رفتی حتما ورزشایی ک بهت میگن انجام بده و ببین دستگاه شاک ویوو دارن اگر دارن یگو برات بزاره البته روی کتف میزارن اونم عالیه

تزریق اوزون به چه صورت ؟ شما دکترتون کی بود میشه به منم معرفی کنید؟

درمان آرتروز با تزریق اوزون نقش موثری در تسکین درد و تخفیف کاهش عوارض ایجاد شده برای بیمار دارد.

اوزون گونه ای فعال از اکسیژن است که استفاده از آن در پزشکی فواید زیادی دارد.

اوزون تراپی روشی غیرتهاجمی است که نقش موثری در فرایندهای ترمیمی در بدن دارد.

اوزون تراپی سبب تقویت سیستم ایمنی شده و آنتی اکسیدان ها را در بدن فعال می کند

https://dr-jamaly.com
عزیزم من کلینیک سینوهه میرفتم اگر تهران هستین واقعا کارشون حرف نداره پزشکاشون همه با تجربه و دارای کد وزارت بهداشت
تمام روش های درمانشون غیر جراحی و با کمک بروز ترین تجهیزات
این کانال تلگرامشون و این پیج اینستاشون
https://jamalypt.com/
آدرسشون : تهران ، خیابان شریعتی ، بالاتر از ظفر ، کوچه صادقیان ، پلاک ۶ ، واحد ۷        تلفن تماس :  02126701272

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 

خب عزیزم اگر فیزیوتراپی تاثیر نداشته دوبارو برو پیش دکتر متخصص ستون فقرات راه های درمانی دیگه یی برات تعیین کنه اگر دکتر خوب نمیشناسی میتونم بهت آقای دکتر خلیل میرزا محمدی رو پیشنهاد کنم کارشون خوبه 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز