2777
2789
عنوان

به شوهرم مشکوکم

927 بازدید | 17 پست

سلام خانم ها تا یه ماه پیش شوهرم گوشیش رمز نداشت یه ماه پیش برای واتساپش رمز گذاشته ودوسه روزه هم برای خود گوشی رمز گذاشته بهش میگم رمزش چیه میگه به توجه من از ایرانسل من که توگوشی من نصب فهمیدم به خانم پیام میدن و وقتی بیرونه زنگ میزنن

خدایا دخترم و همسرم را به خودت سپردم از بلاها دورشان کن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از نظر شما یعنی با خانومه در ارتباطه شوهرم یه اخلاقی داره زود ناراحت میشه وبداخلاق میشه هنوز هیچی درمورد شماره بهش نگفتم گفتم با شماها مشورت کنم بعد بهش بگم

خط اخري نفهميدم چي نوشتي

ایرانسل منش تو گوشیه منه من دیدم شماره افتاده زنگ زدم از گوشی خودم یه خانم جواب داد 

منم شوهرم خيانت جنسي كرد بارها هم خيانت  بخشيدمش بخاطر بارداريم بچه هام الان دوباره رو واتس ...

شوهرمن یا سرکاره یا خونه ی وقتی سرکار بهش زنگ زده و میام میدن تو خونه هم با من خوبه شب درمیون هم رابطه داریم موندم چیه حتما یه کاری داره میکنه که رمز گذاشته

ب نظر من فعلاً به روش نیار چون آب از سرش بگذره دیگ براش مهم نیست یکم زمان بده بهش ولی بیشتر محبت کن ...

خودش همیشه میگه از زن های خیابون بدم میاد ببخشین زن های خراب ولی الان پس داره چه کارمیکنه موندم به خدا خیلی باهاش مهربونم خودش همیشه میگه 

شوهرمن یا سرکاره یا خونه ی وقتی سرکار بهش زنگ زده و میام میدن تو خونه هم با من خوبه شب درمیون هم راب ...

بعضيا اينقد اشغالن با فكر يكي ديگه با زنشون ميخوابن

من ب هيچ مردي اعتماد ندارم هيچ مردي

كاش ميشد هميشه تنها زندگي كرد