2777
2789
عنوان

بی احترامی مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 44 پست

واااای من بودم میکشتمش.واقعا باید به تو به عنوان همسر خبر میداد.خواهر منم یه بار همچین اتفاقی براش افتاد رفتن خونه مادرشوهرش یه دفعه کیک آوردن و کادو دادن خواهرم اصلا خبر نداشت کادو هم نخریده بود.گفت شوهرم فهمیده من خجالت کشیدم که کادو ندارم و ناراحتم.یه کفش تازه خریده بوده رفته از جلو در آورده گفته اینم زنم امروز بهم کادو داده....گفت تابلو بوده دورغ می‌گفته همه فهمیدن.خلاصه خیلی کار اشتباهیه.درسته اونم مادره حق داره ولی زن تو الویته باید با زنش هماهنگ میکرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا که، فکر کنم مادرش با شما رقابت شدیدی داره😐

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙

اسی کجایی؟؟

👨👩آقا و خانم محترم وقتی از شما سؤال میکنن اینطور پاسخگو باشید...:میپرسند شما متأهل هستین یا مجرد؟بگویید متعهد هستم, چون که...:تجربه نشون داده نه مجرد بودن نشانه تعلق خاطر نداشتن به کسی هست نه متأهل بودن نشونه تعهد و وفاداری...همه قراردادها را که روی کاغذهای بی جان نمینویسند...بعضی از عهدها و قولها را روی قلبهایمان مینویسیم... حواسمون به این عهدهای غیر کاغذی باشه شکستنشان یک انسان رو میشکنه😞💔  آقای محترم خوب دقت کن روز اول شروع زندگی رو یادت میاد...؟   حتما یادت میاد چه عاشقانه ها و چه اظهار علاقه های دو نفره داشتی... خانم محترم خوب دقت کن روزای اول شروع زندگی رو یادت میاد...؟ حتما یادت میاد چه ناز کردنها و چه خوشیهای دو نفره داشتی... تو رو خدا پایبند باشید به هم دیگه. تو زندگی زناشویی هم دیگرو بپرستید.   آقا حالا که متأهل شدی متعهد شو...   زندگی زناشویی حرمت داره... مرد اونکه خیانت بتونه بکنه اما نکنه...خانم محترم انتقام گرفتن در زندگی معنا و مفهومی نداره و تا با همسرت دعوات شد, افکار پلید رو از ذهنت دور کن😡 پایه زندگی هر مردی شما خانمها هستین...    خدا حفظ کنه همه خانمهای پاکدامن رو.

باید به تو زنگ میزد میگفت دوتاتونم فلان روز بیایین میخوام تولد بگیرم همسرت هم باید بهت میگفت بیا توام بریم 

شما خودتم مهمونی چیزی باشه مستقیم به خودش زنگ نمیزنی دعوت کنی؟ 

همسرتون نگفت تو هم بیا با هم بریم

👨👩آقا و خانم محترم وقتی از شما سؤال میکنن اینطور پاسخگو باشید...:میپرسند شما متأهل هستین یا مجرد؟بگویید متعهد هستم, چون که...:تجربه نشون داده نه مجرد بودن نشانه تعلق خاطر نداشتن به کسی هست نه متأهل بودن نشونه تعهد و وفاداری...همه قراردادها را که روی کاغذهای بی جان نمینویسند...بعضی از عهدها و قولها را روی قلبهایمان مینویسیم... حواسمون به این عهدهای غیر کاغذی باشه شکستنشان یک انسان رو میشکنه😞💔  آقای محترم خوب دقت کن روز اول شروع زندگی رو یادت میاد...؟   حتما یادت میاد چه عاشقانه ها و چه اظهار علاقه های دو نفره داشتی... خانم محترم خوب دقت کن روزای اول شروع زندگی رو یادت میاد...؟ حتما یادت میاد چه ناز کردنها و چه خوشیهای دو نفره داشتی... تو رو خدا پایبند باشید به هم دیگه. تو زندگی زناشویی هم دیگرو بپرستید.   آقا حالا که متأهل شدی متعهد شو...   زندگی زناشویی حرمت داره... مرد اونکه خیانت بتونه بکنه اما نکنه...خانم محترم انتقام گرفتن در زندگی معنا و مفهومی نداره و تا با همسرت دعوات شد, افکار پلید رو از ذهنت دور کن😡 پایه زندگی هر مردی شما خانمها هستین...    خدا حفظ کنه همه خانمهای پاکدامن رو.
به همسرم زنگ زد گفت جمعه بیا خونمون کارت دارم،الان فهمیدم براش تولد گرفته

حق  داری ناراحت شی.ولی شوهرت چی گفته؟؟؟؟نگفته بزار برم زنمم بیارم تولد بدون اون فایده نداره؟؟؟شوهر من بود حتما میگفت

به همسرم زنگ زد گفت جمعه بیا خونمون کارت دارم،الان فهمیدم براش تولد گرفته

احتمال داده باهم‌میرید لابد منم مادرشوهرم‌تولد گرفته بود نمیدونسم زنگ زده بود شوهرم فردا شب شام بیا رفتیم شوهرم رف سریخچال دید کیک گرفتن لو رف

یکاللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم برای حاجتم بفرستید
باید به تو زنگ میزد میگفت دوتاتونم فلان روز بیایین میخوام تولد بگیرم همسرت هم باید بهت میگفت بیا توا ...

والا من تو این چند سال ازدواجم، فقط مادر شوهرم رو رسماً همیشه دعوت کردم