2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام تبریک میگم

مصاحبه خیلی سخت نیست فقط میخوان ببینندآیاشماتوانایی معلم شدن روداری یانه

میتونیدفایل های مصاحبه تهیه کنیدیاتجربیات  مصاحبه های بقیه روبخونیدتابافضاش بیشترآشنایی پیداکنیدولی درکل فن بیان خوب وبرخوردمرتب ورفتارقشنگ همه موثره

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

احکام رو تا چه حد باید بلد باشیم که موفق بشیم تو مصاحبه ؟

کامل بخون.بهتر به همشون‌جواب بدی

تا از رقبات عقب نیفتی و امتیازشو بگیری

ی کتابی هست که من‌امسال دیدم تهیه کردن واسه سوالات مربوط به مصاحبه..مثل اینکه همه چیزو اونجا توضیح دادن،پیشنهاد میکنم‌ ی نگاهی کنی بهش

اللهم صل علی محمد و ‌ال محمد🦋
بش عمومی سوال و جواب احکامه خوب بخون بخش تخصصی روانسناسی هست اگه مصاحبت خوب پیش بره امکان رد پایین ...

ببخشید عمومی فقط از احکام میاد؟

پس سیاسی عقیدتی برای کدوم بخشه؟

تخصصی راحت تره؟

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

کامل بخون.بهتر به همشون‌جواب بدی تا از رقبات عقب نیفتی و امتیازشو بگیری ی کتابی هست که من‌امسال دی ...

کجا میفروشن کتاب رو؟

یه پی دی اف ۲۰۹صفحه ای هست برای احکام اونو بخونم؟؟

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

میشه یه سوال بپرسم  شما هرسه پایه رو با هم میخوندین ؟ یا اول دهمو تموم میکردین بعد یازدهم بعد ...

یازدهمم ک تموم شد تابستونش پایرو خوندم دهم و یازدهم از مهر دوازدهم دراولویت و مرور پایه