2777
2789
عنوان

وسواس فکری

213 بازدید | 17 پست

سلام خانما 

من چن وقته خیلی حالم بده

همش فک میکنم یه کاری کردم ولی یادم نمیاد

همش تو گذشته کنکاش میکنم میگم نکنه کاری کردم به شوهرم نگفته درصورتیکه همه چیو بهش گفتم چه درمورد خانواده چه خودمو هرچی

ولی الان الان نامزدیم خونه ی بابامم همش احساس میکنم خوابم میبره یه جایی تو خواب میرم یااینکه احساس میکنم یکی تو خونمونه همش خواب میبینم یکی بهم تجاوز میکنه به چهره های مختلف همش خودمو چک میکنم

همه اینا به کنار دوروز پیش خواب بودم خواب دیدم دارم به یکی پیام میدم ولی احساس میکنم واقعا پیام دادم ۳روزه دارم گریه میکنم که من نمیخوام به شوهرم خیانت کنم چون احساس میکنم واقعیت بوده 

اگه کسی اینجور بوده توروخدا کمکم کنید دارم دیوونه میشم

متاهل متعهد🥰p❤️  من خوشبخت ترین ادم دنیا                       ماشاالله لا حول ولاقوه الا بلاه والعلی و العظیم                             یا الله       اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم           لطفا اقایون نیان تاپیک من

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم یه روانپزشک خوب برو زود خوب میشی

روانپزشک برو نه روانشناسا

چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش.             درخواست دوستی⛔         

اصلا ۳روزه کارم شده گریه به شوهرم میگم بریم پرینت بگیریم

متاهل متعهد🥰p❤️  من خوشبخت ترین ادم دنیا                       ماشاالله لا حول ولاقوه الا بلاه والعلی و العظیم                             یا الله       اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم           لطفا اقایون نیان تاپیک من

۳روزه نمیتونم غذابخورم میترسم چشامو ببندم به کسی پیام بدم 

اصلا توانایی ندارم از ذهنم بیرون کنم فکرمو

من دوسال وسواس فکری داشتم  الان ۶ ماه هست خوب شدم❤🥲

میشه بگین چکارکردین؟

میشه بگین چکارکردین؟

ببین مثلا یه فکری میاد سراغت و تو برای این که خوب بشی هی با خودت حرف می زنی حرس می خوری ، جواب فکرات رو میدی و خودت رو این جوری یکمی آروم تر میکنی. ولی اصلا نباید جوابش رو بدی،تا خوب بشی. بعد از یک ماه میشه ۳ بار درماه فقط اون فکر میاد سراغت. و کم کم از بین میره. فهمیدی چی گفتم😂

فرزند ماه گریه نکن وقتی ک ماه طلوع کنه‌ زمان تو فرا میرسه...💜⛓🚬