2777
2789
عنوان

تنها بیرون رفتن....

664 بازدید | 15 پست

۱۷سالمع و خانوادم نمیزارن.من حجابم خوبه هاا...چادری فلان نیستم ولی خوبه.باحجابم.و دیگه پدر مادرم منو میشناسن دیگه...ک نه کسی باهام کار داره ن من با کسی.من برخلاف هم سنام ن رل دارم نه کراشی .اصن علاقه ای به این چیزا ندارم.شایدم خانوادم باعث شدن این روحیاتم بمیرن😂😅

حالا من خیلی به مامانم گفتم میخام تنها برم بیرون.بادوستم منظورمه.بریم پارک باهاش بشینم و حرف بزنم.ولی میگن نه که نه.همسنای من هرروز میرن قرار.اونوقت من چی؟هان؟بخدا خیلی اذیت میشم.لطفا نگید ک بشین سر جات...یا به حرف گوش کن...اونا خوبِ تورو میگن و من همسن ط بودم وضعیت  تورو داشتم و فلان....گوشم پره ازینا...راهکار بگید که چیکا کنم؟؟!

تو زود تر از دختر بودن یه انسانی و حق داری با دوستات بری بیرون

کاش به بهونه دختر بودن دخترا محدود نشن 

باهاشون درست صحبت کن و بگو منم مثل دختر پسرای همسنم نیاز دارم

زن= انسان  مرد=انسان  انسان=انسان   مرد=زن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه خب خوب نیست پارک پسرا میان و میرن تیکه میندازن 

من ۲۶ سالمه شوهرم بعضی موقع ها اجازه نمیده تنها برم بیرون بخاطر اینکه امنیت نیست

میتونید از من برای مهارت های زندگی و توسعه فردی بانوان کمک بگیرید .
تو زود تر از دختر بودن یه انسانی و حق داری با دوستات بری بیرون کاش به بهونه دختر بودن دخترا محدود ن ...

خیلی گفتم.من ارزومه دوچرخه داشته باشم ....ولی من دخترم 😅چیز بزرگی نیس ها..ولی واسه من ارزوی بزرگیه

نه خب خوب نیست پارک پسرا میان و میرن تیکه میندازن  من ۲۶ سالمه شوهرم بعضی موقع ها اجازه نمیده ...

همع چی ب خود ادم بستگی داره.ادم پوشش هوب باشه و متین باشه کسی کاری ب کارمون نداره

نه هدف یه شغل حسابی هس.مث معلمی یا روانشناسی.بابامم نمیزاره ارایشگری و شغلی که حسابی نباشه😂⚡

ببین عزیزم تو درستو بخون ولی تابستون رو ی جور باید خودتو مشغول کنی ب کار بیرون ک انقد اذیتت نکنم تو نمیگیره من چی میگم 

همع چی ب خود ادم بستگی داره.ادم پوشش هوب باشه و متین باشه کسی کاری ب کارمون نداره

درسته منم محجبه هستم اما دنیا دنیای خوبی نیس

میتونید از من برای مهارت های زندگی و توسعه فردی بانوان کمک بگیرید .
نه هدف یه شغل حسابی هس.مث معلمی یا روانشناسی.بابامم نمیزاره ارایشگری و شغلی که حسابی نباشه😂⚡

آرایشگری شغل حسابی نیست؟؟اصلا از،درامدشون خبر داری؟😂

زن= انسان  مرد=انسان  انسان=انسان   مرد=زن