2777
2789
عنوان

بچه ها درباره کافی شاپ نظر بدین

130 بازدید | 18 پست

من ۱۹ سالمه یکی از منطقه های استان هرمزگان

شهرستانم خیلی محروم و کوچیک بود و هیچ امکاناتی نداشت

الان که دانشگاه میخوام برم توی یه شهر بزرگ...میترسم ازینکه دوستام بگن بریم کافه

چون هیچی از منو نمیدونم و اصلا نمیدونم چی باید سفارش داد و چجوری و چیکار کرد و ادابش چیه😅🥲

چیکار کنم بنظر شما 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی رسیدی از اسنپ فود لیست کافه ها رو باز کن

اونجا قیمت و منو رو میتونی ببینی تو تنهایی تصمیم بگیری 😁

الان هوا گرمه یه مدل بستنی یا شیک بگیر

shake تلفظش هست نه shik

کیک و چایی یا قهوه هم میتونید بگیرید

مثلا بگو موکا 

خوشمزه هست

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

چند بار بگو منم همینی که دوستم کفت میخورم و‌اینا کم کم یاد میگیری

خیلی حس ترس دارم ک ضایعه شم جلو بقیه‌... رتبم سه رقمی شده مطمنم قبول میشم ولی الان استرسم بیشتر برای اینجور چیزاس نه کنکور...

وقتی رسیدی از اسنپ فود لیست کافه ها رو باز کن اونجا قیمت و منو رو میتونی ببینی تو تنهایی تصمیم بگیر ...

وقتی رسیدید یا باید برید پشت میز بشینید 

گارسون بیاد ازتون سفارش بگیره

یا پشت میزش میرید و خودتون سفارش میدید

معمولا همون اولیه که گفتم

آها راستی

صبحانه اینا هم داره که کامل نوشته چیه

قیمتا عم الان زیاد شده

شاید شهری شما باشید هنوز مناسب باشه قیمتها

چیپس و پنیر هم‌ میانوعده خوبیه

میتونید بگیرید دوتایی بخورید

ترکیب هاشون رو از همون اسنپ فود میتونی نگاه کنی

یا منوی بعضی جاها توی سایت هاشون یا اینستاگرام‌ هست

ولی اینایی‌که‌گفتم‌بهت هم‌خوبه

نترس خوش میگذره

اعتماد به نفس داشته باش

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

خیلی حس ترس دارم ک ضایعه شم جلو بقیه‌... رتبم سه رقمی شده مطمنم قبول میشم ولی الان استرسم بیشتر برای ...

ببین من خودم جلوی دوستام منو رو کامل نگاه میکردم

تو باید قبلش تصمیم بگیری از کدوم دسته میخوای بخوری

اونایی که توی کامنت اولم نوشتم برای شروع واست خوب بود

یا بستنی و شیک shake

یا ابمیوه (مثلا موهیتو mohito که همون شربت ابلیمو با نعناع هست و یخ، یا ابمیوه طبیعی )

یا میانوعده

یا ساندویچ

یا کیک

یا قهوه که برای شروع موکا mookaa خوبه بگیری تلخ هم نیست

تو سفارشت رو توی ذهنت داشته باش از همینا

ولی اونجا منو رو هم ببین

جلوش مینویسه توش چی داره

سوتی نمیدی ❤ اونا هم شاید مثل خودت باشن

خوش بگذره بهت

وقتی رسیدی از اسنپ فود لیست کافه ها رو باز کن اونجا قیمت و منو رو میتونی ببینی تو تنهایی تصمیم بگیر ...

وای دیروز رفتیم کافیشاپ من شیک سفارش دادم همکلاسیم ایس موکا نارگیل وقتی اوردن با خودم گفتم چه خریتی کردم کاش ایس موکا سفارش میدادم

وای دیروز رفتیم کافیشاپ من شیک سفارش دادم همکلاسیم ایس موکا نارگیل وقتی اوردن با خودم گفتم چه خریتی ...

نارگیلش چی بود ؟ پودر نارگیل ؟

آیس موکا یه چیزی تو مایه های شیرقهوه سرد میشه

شیک بهتره به نظرم 😁 ولی ازش میپرسیدی مزه اش چطوری شده