2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نی نی سایت جدیدا همه زیر ۳۰ سال هستن فکر کنم فقط منم ۳۵ سالمه که منم هنوز بوتاکس نزدم تجربه ندارم

من خودم ژل اینا زدم

دستیار دکتر هم دوستمه میگه عادیه ولی باورش نمیشه می‌ترسه همش

😍بهترین همسر و دختر دنیارو دارم😍

عزیزم شما ک ژل زدید میشه منم راهنمایی کنی

چنی دلم گیریایه ،کسی نیه ک بوینه فکرت و ناو سر مه بیسه لخته خوینه..🥀خدا چی میشه همه چیز رو بی دغدغه این پول لعنتی خرید🥹 خدا مراقب عزیزانم باش من بی خانواده و بچه‌هام تمومم🪴

۲۷سالمه تا حالا هم انجام ندادم ولی تصمیم گرفتم ژل بزنم ب لبم 

ب دکتری هست میگه هر سی سی۱۲۰۰ خوبه 

چنی دلم گیریایه ،کسی نیه ک بوینه فکرت و ناو سر مه بیسه لخته خوینه..🥀خدا چی میشه همه چیز رو بی دغدغه این پول لعنتی خرید🥹 خدا مراقب عزیزانم باش من بی خانواده و بچه‌هام تمومم🪴

اگ تهرانی دکتری ک راضی باشی معرفی می‌کنی 

۲۷سالمه تا حالا هم انجام ندادم ولی تصمیم گرفتم ژل بزنم ب لبم  ب دکتری هست میگه هر سی سی۱۲۰۰ خو ...

من هر سی‌سی ۶۰۰ زدم عالیه دنبی

😍بهترین همسر و دختر دنیارو دارم😍

با مترو میتونم بیام کرج

آدرس و شماره تلفن رو میدی برا دکتررو ‌