2777
2789

ک شوهر اشغالم سر ی مسئله کوچیک کتکم نزنه اقلا میرفتم ب بابام یا داداشم میگفتم خیلی حالم بده اینقد گریه کردم نفسم بالا نمیاد 

این کاربری دست دونفر است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی سخته....سعی کن یه راهی واسه زندگیت پیدا کنی ...میددنم شاید محال و غیرممکن باشه ولی تلاشتو واسه ...

خیلی حالم بده خیلی تنهایی بی کسی بده دلم میخواد بمیرم

این کاربری دست دونفر است

الهی🥺💔خودتو خالی کن ولی زیادم گریه نکن ضعف نشون نده سعی کن خودت قوی باشی و پشتت به خودت گرم باشه🧡مطمئن باش خیلیا با داشتن پدرو برادرم همچین شرایطی رو دارن و فقط خودشون حامی خودشونن

منم از صبح همین حالو دارم و همین حسرت پدرو داداش رو مخورم ...البته دوتا داداش دارم که به لطف شوهدم ب ...

چقد این شرایط بده ک حامی ندارم جز مادر پیرم خیلی داغونم

این کاربری دست دونفر است

چقد این شرایط بده ک حامی ندارم جز مادر پیرم خیلی داغونم

نکنه تو من هستی که تاپیک زدی ...

دارم دق میکنم 

تو شهر غریب بدون  هیچ دوست و فامیلی

مامانم یه شهر دیگه مریض هست نمیتونم حتی بهش بگم که تو دلم و زندگیم چه خبره

وای یه عمره غصه اینو میخورم بخدا از ازدواج میترسم مبادا طرف مقابل از شرایط من(نداشتن پدر و برادر) سواستفاده کنه خیلی سخت میگیرم واسه ازدواج...بی حامی بودن خیلی سخته خیلیییی

همه کارام با خودمه حتی کارای مکانیکی ماشین...خداروشکر مستقلم در نهایت وقار میتونم از پس خودم بربیام ولی یه وقتا خسته میشم و همیشه گوشه ذهنمه هیچوقت این غم فراموشم نمیشه

توکل کن به خدا به هر طریقی شده مستقل شو اینطوری برات بهتره حداقل یه کم خودشو جمع میکنه

اینو همیشه یادت باشه : ما چاره‌ای جز قوی بودن نداریم❤