2777
2789

من ی دختر سه سه ساله دادم شوهرم خیلی بی ادب و غیر اجتماعیه هیچوقت جرات ندارم ازش پول بخوام قطره چکانی میده اونم با اخم و تخم الان ۴ ساله زندگی می‌کنیم و ی دختر سه ساله دارم غروب در مورد هزینه ی رنگ مو باهاش حرف زدم و گفتم گرون شده ب م چند جا بپرسم ارزونتر پیدا کنم ولی فوری برگشت گفت اصلا من هزینه رنگ مو نمیدم گفتم من الان نخواستم برای ی ماه دیگه اونم میگردم ارزون پیدا میکنم گفتم من پول خرج این چیزا نمیکنم میخوای بخواه نمیخوای نخواه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من واقعا ناراحت شدم تو شش ماه اخیر رفتارش بدتر شده ۲ ماه پیش ما رو برد قم تو بازارش گفتم بریم ی چیزی واسه دخترم بخریم البته بخدا اصلا از اون پولی نمیخواستم چون بهش امیدی نداشتم اما اصلا نذاشت حرف از دهن من در بیاد فوری گفت تو درک نداری نمیفهمی من پول ندارم در حالیکهد۳ میلیون پول رو حسابش بود تا دو هفته هم با من لج کرد بدون اینکه چیدی برام بخره

طلاق بگیر البته تهدید کن میری طلاق میگیری 

توروخدا  مگه،طلاق راحته،،،اینم شدراه حل

خدایااگه.صلاح میدونی بحق دردانه کربلارقیه.سه ساله به منم یه دختربده. پسرمم.خودت  حفظش.کن پشت وپناهش باش آمین یارب العالمین 

واااای عزیزم درکت میکنم با آدم خسیس سخته زندگی اصلا چرا بچه دار شدی این که این مدلی بود 

حالا هم که این جوریه همسرت ببین اگه راه داره خودت رنگ مو بگیر تو خونه بزن ترکیبی هم بخوای از خود فروشنده بپرس بهت میگه چه قدر از هر کدوم ترکیب کنی 

طلاق بگیر البته تهدید کن میری طلاق میگیری 

قسم خورد که اصلا براش مهم نیست همسر من ی بار دیگه طلاق گرفته اونم دقیقا همینطور ب زنش گفته نرو اگه بری هیچوقت نمیام دنبالت اون بیچاره هم گفتم میرم حالا ی عده واسطه میشن مشکل حل میشه اما شوهرم سه سال خونه باباش نگهش داد و آخر هم طلاقش داد اینو بهم گفته بود بارها ولی شت لندن تهمت خیانت میزد بهش