2777
2789

نپرسیدم پدرشوهراتون چون اینجا هیچکی خانواده شوهرش کمکش نکرده😂

ما تو اقوام داشتیم خرج کامل عروسیو دادن همراه اپارتمان ...دیگه خود دامادم با هدیای عروسی ماشین خرید ....دیگه چی میخوان از زندگی مگه....

یا مورد داشتییم هر دو طرف زمین دادن .خوذسونم خونه داشن .از اول زندگی وضعشون توپ شد

شما اطرافیانتون چه کمکهای چشگیری کردن ؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داداشم هنوز متولد ۸۰ عه ولی مامانم خونه خریده ماشینم داره خودشم وام گرفته مغازه بزنه قسطاشو داداشم بده انگشترم خریده دیگه ببین ازدواج کنه چیکار میکنه

میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻

خرج عروسیمونو پدرشوهرم داد با اینکه دستشون خالی بود . ما چون خونه خریدیم نمیخواستیم عروسی بگیریم 

خونمونو دادیم مستاجر الان ۵ساله طبقه پایینشون میشینیم 

اینا بزرگترین لطفایی بود که درحقمون کردن و کلی جلو انداختنمون

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

طرف ما رسمه خونه رو پدرداماد میده کلا،با یسری وسایل بزرگ مثل تلویزیون و یخچال و لباس شویی

چه رسم خوبی .

خوبه اگر واقعا کمک کنن اخه یه جوون چند سال باید کار کنه تا به اون چیزا برسه .

حالا یکی نداره نمیده ولی اونی ک داره واسه چی خرج نکنه برا بچه هاش

داداشم هنوز متولد ۸۰ عه ولی مامانم خونه خریده ماشینم داره خودشم وام گرفته مغازه بزنه قسطاشو داداشم ب ...

حتمالا خود برادرت جربزه داره .چون داداش من فقط میهوره میخوابه ادم زورش میاد واسش خرج کنه

چه رسم خوبی . خوبه اگر واقعا کمک کنن اخه یه جوون چند سال باید کار کنه تا به اون چیزا برسه . حالا ی ...

اره دیگه الانکه انقدر قیمت خونه بالارفته واقعا پسری که شرایط نرمال داشته باشه وحقوق عادی تا۳۰سالگیشم نمیتونه خونه بخره بنده خدا

حتمالا خود برادرت جربزه داره .چون داداش من فقط میهوره میخوابه ادم زورش میاد واسش خرج کنه

اره خیلی کاریه دانشجوعه مامانم میگه درس بخون ولی خودش دوستدداره هم کار میکنه هم درس میخونه.

عادتش ندین پسر خوب نیست اینطوری باشه 

میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻