2777
2789
عنوان

بزنید شبکه دو خیلی جالبه

| مشاهده متن کامل بحث + 2624 بازدید | 67 پست
بنظرتون رشته حقوق برای آدمایی که درونگرا هستن و تنش دوس ندارن آرامش دوس دارن می‌تونه مناسب باشه اصلا ...

نه به قول دوستمون روانشناسی مناسب تره

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه اینجوری که استادای ما بد میگن و دوتا از استادام که قاضی آن اینجوری تصور نکردم 

ن اصلا اینطور نیست. اما بعضی مواقع بخاطر جرمی ک  متهم مرتکب میشه نمیشه قاضی یا بازپرس نرم رفتار کنه

مامانمم میگه حقوق ب درد تو نمیخوره🤔 من کلا احساساتی هستم 

من روانشناسی دوست داشتم ولی شنیدم رشته ی حقوق خیلی بهتر از زوانشناسیه از نظر درآمد چون یه مشورت حقوقی بدیم معادل سه جلسه ی روانشناسی پول میگیرم 

بنظرتون رشته حقوق برای آدمایی که درونگرا هستن و تنش دوس ندارن آرامش دوس دارن می‌تونه مناسب باشه اصلا ...

ن اتفاقا باید حسابی شور و انگیزه داشته باشی تا بتونی با آدم های مختلف سر و کله بزنی 

اسی خوش به حالت 

منم دوست داشتم حقوق بخونم و وکیل بشم اما متاسفانه چون خجالتی هستم نمیتونم...

مخالف حضور بداخلاقا تو سایت 🌺                                عشق جانم امام زمانم ♥️                                                                                                           
من روانشناسی دوست داشتم ولی شنیدم رشته ی حقوق خیلی بهتر از زوانشناسیه از نظر درآمد چون یه مشورت حقوق ...

از نظر درآمد که اصلا یهو دیدی ب آدم پرونده کلفت خورد🤔ولی من با این روحیه گوگولی و پروانه ای و رنگی پنگی نمی‌دونم به درد من میخوره یا نه 

✨happy to light and that's enough