2777
2789

کسی بوده برای سزارین  پیش ماما بره و هزینه سزارین رو بیمه بده ؟؟؟ پیش ماما میرم میخام بعدا سزارین شم هزینه سزارین رو بیمه تکمیلی میده یا باید برم پیش دکتر زنان ؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماما اجازه سزارین نداره مگر اینکه آخرش شرایطت طوری بشه مجبور به سزارین باشی دکتر شیفت بیمارستان سزارینت کنه در کل میخوای سزارین شی باید تحت نظر دکتر متخصص باشی

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
ماما زایمان طبیعی رو انجام میده  متخصص زنان زایمان سزارین شما ویزیت اخرو برو پیش متخصص باهاش ق ...

عزیزم میشه وسط های بارداری یا اخر هاش دکترمو عوض کنم ؟؟؟ قبول میکنن ؟؟؟ اگه میشه جواب بدید

اره پیش ماما میرم

خیلی هم خوبه من هم دختر خالم پیش ماما میرفت خیلیم راضی بود و هزینه هاش کمتر در میومد خیلی هم بیشتر وقت میزارن من خودمم باردار شم  میرم پیش ماما

انقدر بدم میاد هر چی میشه بریم پیش متخصص که هنوز وارد اتاق نشدی برات نسخه مینویسه تحویلت مبده  

به نظرم برو متخصص پیدا کن مامارو بیخیال  چون متخصص باید واست نامه بزنه بیمارستان واسه سزارین

تو ویزیت اخر میتونه بره دلیلی نداره از اول بره 

ما ایرانیاییم که عادت داره هر چی میشه اول میریم پیش متخصص 

من دختر خالم رفت پیش ماما خیلی هم راصی بود و خیلی هم براش وقت گذاشته بود 

الان برم دنبال متخصص قبول میکنه بقیه شو برم پیش متخصص دیگه ....

اره قبول میکنن نمیدونم هفته چندی ولی وقت بذار یکی پیدا کن تا اخر بارداری زیر نظرش باشی سخته روزهای اخر دنبال دکتر بگردی. هدفتم که مشخصه میخوای سز کنی تکلیفتو روشن کن.

قشنگیش به همینه خدا بهت نمیگه یهو غافلگیرت میکنه ...