2777
2789

سلام چه سالی کنکور دادین و رتبتون چند شد؟روزی چند ساعت میخوندید؟

چجوری شروع کردید کتابارو اول همشو خوندید تا با کتابا آشنا شید بعد تستی کار کردید یا از همون اول با هر درس تست هم میزدید؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین امسال کنکور دادم ساعت مطالعم زیاد نبود روزی 8 ساعت میخوندم،3039 شدم از همون اول تستی کار کردم ...

راجب سوال قرص پروپرانول هم من هروقت میدونم تو شرایط استرس زا قرار خواهم گرفت (آدم استرسی هستم)دو سه ساعت قبلش پرانول ۱۰میخورم البته خیلی وقتها نصفشو میخورم نه کامل خیلی تاثیر خوبی داره برا مصاحبه اگه میدونی استرس میگیری بخور که مسلط و آروم باشی

راجب سوال قرص پروپرانول هم من هروقت میدونم تو شرایط استرس زا قرار خواهم گرفت (آدم استرسی هستم)دو سه ...

عزیزم شما کلا این قرصو مصرف میکنی یا فقط تو شرایط استرس زا?? یعنی دکتر برات ننوشته??

کسل و خواب آلود نمیشی بعدش??

عزیزم شما کلا این قرصو مصرف میکنی یا فقط تو شرایط استرس زا?? یعنی دکتر برات ننوشته?? کسل و خواب آلو ...

ن فقط تو شرایط استرس زا دکتر رفتم برام قرص کلونازپام و سرترالین نوشت ولی هم اثرشون کم بود هم باید هر روز میخوردی ولی اینو فقط تو موقعی که میدونی تو شرایط استرس زا قرار میگیری میخوری البته دوز بالا نخور همون ده عالیه من نصفشم اثر داره(اینو دکتر ننوشته خودم میخورم)