2777
2789
عنوان

لباس مجلسی بیاید نظر بدید+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 45 پست
ششمی قشنکه  من چند تا مدل دارم میخوای بفرستم برات؟

مرسی عزیز از نظرت لطف میکنی بفرستی🧡

بیستون هیچ دماوند اگر سد بشود                               هدفم قسمت من بوده و باید بشود⛰️💪🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیز که نظر دادی بلندیش برام مهم نیست بیشتر یقه و آستینش رو در نظر بگیرید لطفاً 

هرچی ساده باشه شیک تره این تور مورای آویزون شده به این لباسا اصلا شیک نیست 

مثلا شبیه این 

مبتلا به سندروم سسدستی                                                                                           

الان بیشترپیراهن بلندارو ساتن یاهرجنس دیگه میزنن قسمت یقه واستینا رو تور من اینجوری خیلی دیدم 

زمان زیادی گذشت....فهمیدم همیشه اونیکه میخوای نمیشه....!فهمیدم هرکسی که باهاته الزاما"دوستت"نیست....!فهمیدم کسیکه تونگاه اول ازش بدت میادیه روزی میشه صمیمی ترین دوستت وبالعکس.....!فهمیدم که بی تفاوتی بزرگترین انتقامه....!تنفریه نوع عشقه....!دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیته....!غروربزرگترین دشمنه....!و"خدا"بهترین دوسته 🌷🌹🌸
هرچی ساده باشه شیک تره این تور مورای آویزون شده به این لباسا اصلا شیک نیست  مثلا شبیه این  ...

آره اینم خیلی قشنگه ممنون😍

بیستون هیچ دماوند اگر سد بشود                               هدفم قسمت من بوده و باید بشود⛰️💪🏻
الان بیشترپیراهن بلندارو ساتن یاهرجنس دیگه میزنن قسمت یقه واستینا رو تور من اینجوری خیلی دیدم 

من خودم بازار نرفتم ببینم مدلای الان چطوره اینا رو از اینستا برداشتم شما بازار رو میگی؟

من خودم بازار نرفتم ببینم مدلای الان چطوره اینا رو از اینستا برداشتم شما بازار رو میگی؟

توهرمراسمی جدیدادیدم این مدلی ک گفتم میپوشن بیشتر ....حتی همیناییم ک خودت گذاشتی بیشتراین مدلی هستن 

زمان زیادی گذشت....فهمیدم همیشه اونیکه میخوای نمیشه....!فهمیدم هرکسی که باهاته الزاما"دوستت"نیست....!فهمیدم کسیکه تونگاه اول ازش بدت میادیه روزی میشه صمیمی ترین دوستت وبالعکس.....!فهمیدم که بی تفاوتی بزرگترین انتقامه....!تنفریه نوع عشقه....!دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیته....!غروربزرگترین دشمنه....!و"خدا"بهترین دوسته 🌷🌹🌸
توهرمراسمی جدیدادیدم این مدلی ک گفتم میپوشن بیشتر ....حتی همیناییم ک خودت گذاشتی بیشتراین مدلی هستن& ...

آره برا همین پرسیدم من خودم چند سالی میشه عروسی نرفتم برا همین سردرگمم چه مدلی خوبه و قدیمی نشده 

دوتاشو لایک کردم ولی رنگ مشکی نگیر  خوش بگذره

مرسی گلم😍

اتفاقاً خودم هم دوسشون دارم احتمال زیاد مشکی نگیرم 

بنظرت چه رنگی خوبه؟هنوز رنگ هم انتخاب نکردم

مرسی گلم😍 اتفاقاً خودم هم دوسشون دارم احتمال زیاد مشکی نگیرم  بنظرت چه رنگی خوبه؟هنوز رنگ هم ...

بستگی به رنگ پوستت داره 

خودم قرمز و آبی دوست دارم یاسی هم برای سنت خوبه 

جواب ابلهان خاموشیست